fbpx

Sponzorovaný obsah

Clash of the Stars? Gábor Boráros potvrdil záujem a rovno menoval aj konkrétne meno organizácie!
Zdroj fotky: Fabriq MMA

Je to definitívne. Gábor Boráros podpísal zmluvu s organizáciou na svoj najbližší MMA zápas

Gábor Boráros (20-11) je tento rok pripravený aktívne sa venovať zápaseniu. Začal zápasom v ruskej organizácií ACA MMA, kde však aj kvôli chorobe podľahol súperovi Maratovi Gafurovovi už v prvom kole na submisiu.


Teraz má najbližšie pokračovať v organizácií RFA, s ktorou začal spolupracovať najprv ako moderátor maďarského galavečera ešte minulý rok. Teraz by už platnosť zmluvy s organizáciou OKTAGON MMA nemala byť prekážkou a definitívne to potvrdil podpis zmluvy s RFA.



Gábor Boráros je vítanou posilou. Toto je stanovisko RFA k stále prebiehajúcemu vyšetrovaniu údajného stávkového podvodu >>>

Gábor Boráros podpísal zmluvu na svoj najbližší zápas

Dohoda je teda definitívna a Gábor Boráros sa už 18.5.2024 predstaví vo svojej premiére pod krídlami organizácie RFA v červených farbách. „Späť v hre!“ okomentoval Gábor podpis zmluvy s RFA na jeho prvý zápas v novej organizácií. Turnaj sa uskutoční v Nových Zámkoch a jeho zápas bude hlavným predzápasom celého galavečera. Lístky sú dostupné na tomto odkaze >>>

Jeho súperom bude Frederico Komuenha, ktorý bol Gáborovým prvým vyzývateľom po Gáborovom avizovaní o prestupe do RFA. Je to bojovník, ktorý doteraz bojoval prevažne v organizácií IAF a svoju profesionálnu kariéru začínal zápasom s Filipom Grznárom, ktorého porazil v druhom kole.

V organizácií KSW má za sebou jeden zápas, ktorý prehral s Matyasom Viszlayom. Následne dva zápasy vyhral a naposledy prehral s Tomášom Klabikom. Teraz si bude chcieť napraviť chuť s Gáborom Borárosom. Kto bude vaším favoritom v tomto súboji?

Gábor Boráros má oznámený aj zápas v boxe s Tiktokerom

Teraz je jeho zápas v Nových Zámkoch oficiálne oznámený, no medzitým prišlo oznámenie ďalšieho zápasu z Maďarska. Len týždeň po turnaji RFA je plánovaný turnaj v maďarskom meste Székesfehérvár.

Podujatie Kiliti Boxing Show, ktoré organizuje Kiliti Promotion sa uskutoční teda 25.5.2024 a Gábor Boráros by sa mal predstaviť v boxerskom dueli s Tiktokerom Patrikom Tobakom.

Aj keď toto meno nám nie je veľmi známe, na konte má mať šestnásť víťazných zápasov v Holandsku pod pravidlami kickboxu. MMA zápasníka Gábora Borárosa opakovane vyzýval, až sa mu jeho prianie splnilo.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.