Mladého dealera drog v Protivíně zadrželi kriminalisté

ilustrační foto (zdroj shutterstock)

PÍSECKO – Kriminalisté v těchto dnech pracovali na případu distribuce pervitinu a marihuany na Písecku. V polovině týdne zadrželi mladého muže z Protivína. Ten měl tyto drogy v desítkách případů prodávat, zvát ke společné konzumaci nebo dávat dávky zdarma.

Jak uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová, ve středu 24. dubna ráno zadrželi kriminalisté podezřelého mladého muže z Protivína, a to po předchozím souhlasu státního zástupce. „Muž si měl několik měsíců opatřovat pervitin a marihuanu. V desítkách případů měl omamné a psychotropní látky v Písku a okolí prodávat, zvát uživatele ke společné konzumaci, či dávky poskytovat zdarma,“ popsala mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Podle informací policie již bylo zahájeno trestní stíhání. „Vyšetřovatel vydal usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Vyšetřování případu dále pokračuje,“ doplnila Čuřínová Ingrišová.