Zavřít reklamu

Samsung Internet je bezesporu jedním z nejlepších mobilních webových prohlížečů. Jedním z hlavních důvodů, proč tomu tak je, je množství funkcí, které nabízí, a také široké možnosti přizpůsobení. Nyní korejský obr vydal novou verzi jeho eperimentální aplikace Samsung Internet Beta, která přináší funkce, jež zvyšují soukromí uživatelů a vylepšují funkčnost prohlížeče.

Podle protokolu změn doprovázející novou verzi aplikace Samsung Internet Beta (26.0.0.19) je její novinkou možnost pořizovat snímky obrazovky v Režimu utajení, což uživatelům umožňuje zachycovat informace soukromě. Dále nová beta zavádí nové zkratky, které lze přidat na domovskou obrazovku. Tyto zkratky poskytují rychlý přístup k vyhledávacím funkcím a nástrojům pro vytváření záložek, které uživatelům usnadňují procházení webu a správu oblíbených stránek.

Nová betaverze kromě toho zvyšuje stabilitu prohlížeče tím, že řeší známé problémy a zvyšuje jeho výkon. Celkově je cílem nejnovější aktualizace poskytnout bezpečné a uživatelsky přívětivé procházení webu.

Aktualizaci si můžete stáhnout z obchodu Galaxy, případně z tohoto důvěryhodného zdroje třetí strany. Její velikost je necelých 140 MB.

Dnes nejčtenější

.