Jako mladík se herec bez problémů při milostných scénách vysvlékl a předvedl početnému zástupu fanynek své tělo. Napravený záletník žil kdysi život svých postav a není divu, že mu role nevěrníků sedly jako ulité. „Tak jako jsem se proprcal českým filmem,“ přiznal Jiří zcela upřímně, že holt ho tak scenáristé vidí a skoro vždy má jeho postava lechtivé záběry.

Proprcávání i v důchodu

S přibývajícím věkem  však o sobě začal herec pochybovat, jestli je ještě někdo vůbec zvědavý na nahého »Langoše«. V tu chvíli zasáhla manželka Adéla Gondíková (50), jež svého partnera v nahotě podpořila a Jiří tak bude řádit v postelových scénách snad i s holí v ruce. „Stěžoval jsem si jí, proč se pořád musím svlékat před kamerou, proč zrovna já, když nevypadám a nikdy nebudu vypadat jako Brad Pitt,“ svěřil Langmajer během natáčení seriálu Vytoč mého agenta, jehož další díl můžete sledovat v neděli 28. dubna na Primě a kde má Jiří zcela nečekaně milostnou scénu na seně. „Adéla mi na to řekla, že je to proto, že to umím nejlíp. Tak proto se proprcávám a asi mě to čeká i v důchodu,“ dodal Jiří, že se tak bude muset pořád udržovat ve formě, nepřecpávat se a zobat doplňky stravy.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Langmajer: Nechci, aby se všichni měli tak dobře, jako já! Alena Julie Novotná

Šťastný i s malým kašpárkem

Na nahotu si ale herec zvykl natolik, že i se svými fanoušky na sociálních sítích sdílí mnoho polonahých snímků. Langmajerovým vrcholným majstrštykem byla zatím video, kde jen tak mimochodem odhalil svou chloubu, když vylézal z bazénu. „Mám malýho piňdoura, ale jsem štastnej,“ vyšperkoval ještě Jiří těmito slovy video, jenž málem zbořilo internet. Nezapomenutelný vojín Kouba z filmu Copak je to za vojáka si tak ze sebe umí udělat legraci a s odhazováním svršků rozhodně nekončí.

Fotogalerie
41 fotografií