Přebere horkokrevná Slovenka Diana Mórová Patricii Pagáčové její velkou lásku?

Do oblíbeného seriálu Jedna rodina vtrhne slovenská horkokrevná herečka a pořádně to tam rozjede. Diana Mórová je stále přitažlivou ženou a v seriálu vytvoří docela slušný rozruch.

Poté, co došlo k odhalení, že Olga (Patricie Pagáčová) tajně zamrazila embrya Sikorových, rozhodl se ji její šéf Hladký (Tomáš Pavelka) potrestat a poslat ji na stáž do Bratislavy. Místo ní má do laboratoře nastoupit sympatická „slovenská strela“ Beata (Diana Mórová), která na kliniku vtrhne jako uragán. „Moje postava se jmenuje Beáta, přijíždí ze slovenské kliniky na stáž, aby na chvíli zastoupila Olgu. Věřím, že Jednu rodinu okoření, nečekejte žádný stereotyp. Zkrátka přijde udělat trošku fičák, který zahýbe mnoha vztahy. Ale nečekejte žádné záludnosti, je to pozitivní postava nebo se ji tak alespoň snažím hrát,“ popisuje svůj úkol v Jedné rodině usměvavá Diana Mórová. Beata se poprvé objeví zrovna ve chvíli, kdy Lejdy (Eva Holubová) pořádá rozlučku se svobodou, protože svatba je za dveřmi. A Beata se tak na klinice aklimatizuje v mžiku oka.

Diana Mórová se narodila 18. února 1970, v Bratislavě v tehdejším Československu. V letech 1988 –1992 studovala herectví na VŠMU v Bratislavě. Od roku 1992 je členka činohry SND v Bratislavě. Spolu s moderátorem Jurajem Mokrým, přezdívaným Rosnička, mají syna Quida, který se jim narodil začátkem února 2006. Nic méně nedávno na Slovensku rozvířila mediální hladinu kauza, která se týkala jejich rozchodu. I když v soukromí se jí zrovna příliš nedaří, v profesním životě je jednou z nejobsazovanějších a nejoblíbenějších hereček.  V současné době patří i k těm nejaktivnějším. Dost často je obsazována do televizních seriálů, takže jí příliš volného času nezbývá.

Zdroj TV Nova