Zaujímavé čísla, ktoré môžu miešať poradím v Let's Dance! V tomto rebríčku je Jablonský až tretí

V nedeľu sa na parkete tanečnej šou rozhodne, koho diváci uvidia vo finále.

27.04.2024 00:00
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová Foto:
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 8. kole Let's Dance.
debata

O vstupenku do posledného kola zabojujú Juraj Loj a Natália Horváthová, Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring, Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová a Petra Dubayová s Matyášom Adamcom.

Ich výkony na jednej strane a fanúšikovská základňa na druhej. O tom, kto sa v nedeľu večer prebojuje do finále Let's Dance rozhodnú diváci. O slovo sa prihlásia bezpochyby aj skalní fanúšikovia jednotlivých tanečníkov. Juraj Loj, Anna Jakab Rakovská, Jakub Jablonský aj Petra Dubayová sú aktívni na Instagrame a so svojimi podporovateľmi komunikujú aj v súvislosti s tanečnou šou. Koľko ľudí ich sleduje? Môžu aj tieto počty zamávať hlasovaním?

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 8. kole...
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  v 7. kole Let's...
+9Juraj Loj a Natália Horváthová  v muzikálovom...

Herec Juraj Loj má na Instagrame vyše 32 tisíc fanúšikov. Jakub Jablonský takmer 26 tisíc a Petra Dubayová je na tom skoro rovnako, sleduje ju niečo vyše 25 tisíc ľudí. Víťazkou, čo sa instagramovej základne týka, je herečka Anna Jakab Rakovská, ktorá sa môže spoľahnúť na 51 tisíc fanúšikov. Štvorica hercov na sociálnej sieti zdieľa momenty z Let's Dance a komentáre pod nimi sú jednoznačné. Fanúšikovia toho-ktorého tanečníka v ňom vidia jasného víťaza 9. série tanečnej šou. O sile sociálnych sietí v podpore svojich „miláčikov“ pochybovať netreba, ich vplyv môže zamávať aj výsledkami jednotlivých párov v nedeľnom semifinále.

Desaťtisícovými profilmi sa môžu pýšiť aj víťazi minulých ročníkov tanečnej šou. Janu Kovalčikovú, víťazku 8. série, na Instagrame sleduje vyše 100 tisíc ľudí, Jána Koleníka, kráľa parketu 7. série, až 300 tisíc.

Ján Koleník a Vanda Poláková Čítajte viac Favoritom od začiatku až do konca! Ján Koleník sa stal kráľom parketu Let's Dance

Na druhej strane, Tina, ktorá vypadla v predošlom kole, má až 250 tisíc sledovateľov. Ani toto číslo jej však postup nezaručilo. Ako na fanúšikov napokon zapôsobí nedeľný mix tanečných vystúpení, sympatií aj slov z úst porotcov sa dozvieme až v nedeľu v noci.

Juraj Loj a Natália Horváthová v 8. kole Let's...
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 8. kole...
+4Juraj Loj a Natália Horváthová v 8. kole Let's...

Tvrdý semifinálový boj však bude o čosi sladší vďaka hosťujúcej porotkyni. Tá bude nielen hodnotiť výkony semifinalistov, ale účinkujúcim aj publiku zaspieva. Ak poznáte hity ako Sladké mámení či Dlouhá noc, tak meno hosťujúcej porotkyne už máte na jazyku. Áno, je to Helena Vondráčková – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Anna Jakab Rakovská

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...

+ Ak potrebujete byť momentálne sami, tak si to doprajte, ale bez výčitiek.
Nové pracovné výzvy prinesú nečakané...