Jarní inspirace z butiku La Certezza

Dámy, v Brně je jen málo butiků, které mají tak úžasně pestrou a rozmanitou nabídku, jako právě La Certezza – tento obchůdek najdete v Brně na Lidické 63a. Paní majitelka se stále snaží nabízet zákaznicím to nejlepší z elegantní i volnočasové módy. Vždy tu je z čeho vybírat a tuto sezónu to zde platí obzvlášť! :) Tolik jedinečných věcí, to zkrátka musíte vidět!
Koupíte tu překrásné komplety, šaty, sukně, halenky, lehké bundičky a také, kabelky a boty!
Inspirujte se v mém následujícím článku…

Butiku La Certezza je jedním z těch, o kterých vám na svém blogu píšu již hezkých pár let. A upřímně, jsem za tuto spolupráci velmi ráda, protože butik La Certezza má v ohledu módy skutečně co nabídnout. A nutno napsat, že si stále ve směru nabídky drží skvělou úroveň!

Paní majitelka je zkrátka skutečnou módní specialistkou, vyzná se v aktuálních trendech a ví, co sluší každému typu postavy. Do svého butiku La Certezza tak vozí překrásné věci – a to ať už ty, kterou se danou sezónu nosí, nebo i více nadčasové kousky, takové, které by neměly chybět v šatníku žádné ženy…

Kolekce jsou v butiku La Certezza vždy přehledně seřazeny podle barev – výběr tak bude o to jednodušší. Nicméně, pokud ve skládání ideálního outfitu tápete a nevíte, co by vám mohlo slušet, dámy vám zde velmi rády poradí.

Zkrátka, v tomto butiku strávíte vždy příjemný a pohodový čas. Uvaří vám tu kávu, můžete si popovídat nejen o módních trendech a hlavně, můžete zkoušet, vybírat, stylovat… Jsem si jistá, že odejdete maximálně spokojené, s něčím hezkým pro radost!

Co aktuálně butik La Certezza nabízí! Je toho více, než dost!
Nabídka je už daná samozřejmě do velké míry jarní i blížící se letní sezónou…

Koupíte tu překrásné šaty – ty tu obdivuji pokaždé. Sama vyloženě ženskou módu miluji a šaty nosím velmi často.

Šaty zde můžete vybírat z mnoha barev, materiálů i střihů!

V butiku La Certezza je pak i skvělá a pestrá nabídka kompletů. Komplety se stále nosí, působí velmi žensky a díky vhodně zvoleným doplňkům, zejména tedy botám, můžete váš celkový look posunout buď na vysoce elegantní, nebo naopak sportovní úroveň.

Komplety tu vyberete jak více sportovní, tak i právě elegantní.
Výhodou kompletů pak je, že jednotlivé kousky užijete a vynosíte i samostatně.

Butik La Certezza pak nabízí i zmiňované nadčasové kousky – basic tílka, trička, džínové bundy, nebo skvěle padnoucí džíny – v různých střizích.

A jak píšu, určitě si tu prohlédněte také botičky a kabelky! Právě těch je tu také mnoho. A botky? Jsem si jistá, že tak krásné a zajímavé v běžných obuvích rozhodně nekoupíte.

Dámy, inspirujte se na fotkách – a zastavte se do butiku La Certezza udělat si radost! :)

Butik La Certezza najdete na Lidické 63.

ODKAZ: LA CERTEZZA / facebook
ODKAZ: LA CERTEZZA / instagram