Pondělí , 03. 06. 2024

Tamara

Její život se na počátku jevil jako pohádka o tom, jak dívka z malého města dobyla velký svět showbyznysu. Avšak místo klasického „a žili šťastně až do smrti“ se příběh Ivety Bartošové nesl spíše v tónech tragédie. 29. dubna 2024, si připomínáme deset let od chvíle, kdy Iveta svůj život sama tragicky ukončila. Přesto existovaly okamžiky, kdy byla šťastná.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Chystáte se do nové nebo první práce. Prošla jste vítězně pohovorem, máte podepsanou pracovní smlouvu. Co vás bezprostředně po nástupu do zaměstnání čeká? Na co se připravit a na co nepřistupovat, ani kdyby vás nutili?
Československá pohádka Hodinářův učeň vypráví příběh o daleké cestě za láskou. Dětem ukazuje, že problémy může překonat statečnost a dobré srdce.
Pohádky a romantické komedie nás již dlouho přesvědčují o tom, že ve vesmíru žije jedna jediná osoba, která je vám skutečně předurčena. Prostě ten „Pan Božský“, spřízněná duše, někdo naprosto dokonalý. Asi vás zklameme, každý terapeut by vám řekl, že je to pěkná blbost, že záleží na tom, jak se k sobě lidé chovají a ne na jakémsi předurčení.
Účes je něco, co může udělat každou ženu krásnou a přitažlivou. Kromě barvy, stylu a také stylingu hraje roli i délka vlasů. Že musí být pouze dlouhé? Rozhodně ne.
Nakupování na internetu se stalo pomyslným trendem. Zejména v době panující pandemie a karantény se i ti, kteří nakupování v e-shopech zatracovali, k tomuto kroku svolili. Neměli najednou na výběr, ostatně nakonec nově nabytou zkušenost dál používali v praxi. To poté vedlo k trhání rekordů v tržbách internetových prodejen, což je trend, který i nadále pokračuje. Pokud i vy patříte mezi vášnivé on-line kupující, pozor si dejte na podvodné e-shopy.
V ČR jsou děti povinně očkovány proti devíti nemocem. Povinnost vysvětluje ministerstvo zdravotnictví ochranou zdraví celé společnosti. Roste ale počet rodičů, kteří děti očkovat nenechávají nebo ho odkládají do vyššího věku, protože je považují za nebezpečné. Závažné nežádoucí účinky ale nejsou prokázány.
Jednou z možností, jak pozitivně ovlivnit vzhled našeho obličeje, je obličejová jóga. Jedná se o krátké cvičení, které umí oddálit projevy stárnutí a pozitivně naladit tělo i mysl. V čem spočívá?
Obnošené džíny, které už nosíte méně, ale vyhodit je nechcete. Pád snadných tipů a z vašeho odloženého kousku se může stát opět oblíbené oblečení. Tyhle chytré vychytávky vám ukážou, jak džíny vylepšit nebo využít na něco úplně jiného.
Bohužel alergie trpí nejen lidé, ale také naší čtyřnozí kamarádi. Počet alergických onemocnění se zvyšuje. Nejvýznamnější alergie u psů jsou alergie na parazity, alergie na inhalační alergeny, alergie na potraviny a nebo kontaktní alergie. Podívejte se na několik tipů, které dokážou alergickou reakce u psa zmírnit.
Je skvělé, když si se svým novým partnerem rozumíte téměř ve všem. Ovšem, už jste se setkala s jeho přáteli? Obáváte se prvního setkání? A co když to napoprvé moc nevyšlo? Nezoufejte, připravili jsme pro vás několik rad, které vás navedou k tomu, abyste se s jeho přáteli více sblížila.
Jak probíhá druhý koučink z pohledu klienta? Co uvízne v hlavě po druhém koučování a s čím konkrétně aktuálně Nele Marcela Hlaváčková pomáhá? Co ji učí? O tom bude dnešní článek.
Home office je pro mnoho lidí splněným snem. Vždyť doma vás nikdo nekontroluje, šéf vám nedýchá na záda, nemusíte řešit kolegy a mnohdy můžete mít své vlastní pracovní tempo. Úskalím ale může být to, že domácí prostředí tak trošku svádí k prokrastinaci, ne vždy se do pracovního tempa člověk dostane tak rychle, jako ráno po příchodu na pracoviště. Co je ještě horší, mnohdy zapomeneme i pravidelně jíst, chybí nám pohyb a pak nekontrolovatelně přibíráme na váze. Jak tomu předejít?

Výběr článků

Jsou krásné, slavné a úspěšné. Rády na sociálních sítích prezentují nejen svá dokonalá těla, ale i pohádkové životy plné luxusu a pozlátka. A pak je tu ona. Celeste Barber, která dokáže svým osobitým humorem pobavit, zaujmout i ty největší suchary a trochu ty slavné panenky shodit zpátky na zem!
Kozoroh je předně charakteristický svou pílí a pracovitostí. Mnohdy se může stát, že svůj úspěch má zadarmo, ale není tomu tak. Stojí za ním tvrdá práce a věnování svého značného času a prostoru. Zvládne mít úspěšnou vedoucí pracovní roli a zároveň být i hlavou rodiny a vést domácnost.
Rozvod je záležitostí každého druhého manželství. Toto uvádějí statistiky - a bohužel je to pravda. Čím to je? Možná spolu lidé málo komunikují, nejsou ochotni přijímat kompromisy. Ten kompromis by však měl být prvotním zejména v případě, kdy z manželství vzešly děti.

Nepřehlédněte

Opravdu díky konzumaci placenty snáze „přežijete“ náročné šestinedělí a urychlíte hojení poraněných porodních cest? Ano, říká se to, ale všechno je úplně jinak. Místo těchto pozitiv můžete čekat spíše možnost infekce. Pro vás i vaše dítě!
Když se narodí zdravé miminko, které najednou zemře, jde vždy o nesmírnou tragédii nejen pro rodiče, ale pro celou rodinu. Za náhlou a neočekávanou smrtí miminka může být strašák všech rodičů označovaný jako syndrom náhlého úmrtí kojence. Existují nějaká opatření, která pomáhají výskyt tohoto syndromu snížit? Otázka, která zajímá každou nastávají maminku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek