Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Výtěžek z charitativního koncertu podpoří oddělení dlouhodobě nemocných novoměstské nemocnice

/
/
/
157 Zobrazení



Koncert Brněnského rozhlasového orchestru lidových nástrojů (BROLN) vynesl novoměstské nemocnici více než osm tisíc korun. Peníze ze vstupného budou použity na nákup pomůcek pro pacienty z oddělení dlouhodobě nemocných.

Český rozhlas Vysočina podporuje charitativním koncertem Nemocnici Nové Město na Moravě už pátým rokem. Zaplněný sál novoměstské Horácké galerie pokaždé svědčí o tom, že jsou hudební vystoupení BROLNu velmi oblíbená. „Návštěvníci se pokaždé mohou těšit na dokonalý hudební zážitek. Brolňáci, jak se sami nazývají, jsou opravdu profesionálové, a vystoupení si užívají stejně jako diváci. Jsme velice rádi za tyto charitativní koncerty, při nichž se pojí příjemné s užitečným. Diváci si vychutnají skvělou muziku a naše oddělení dlouhodobě nemocných pak může zakoupit nějakou pomůcku pro pacienty,“ říká ředitelka Nemocnice Nové Město na Moravě Věra Palečková.
„Velice děkujeme jak Českému rozhlasu Vysočina a Brolňákům, tak i Horácké galerii, která pro tyto koncerty poskytuje zdarma prostory,“ dodává.
Ani ti, kteří na akci plnou tónů nemohli přijít, nebudou o zážitek ochuzeni. Záznam z koncertu bude Český rozhlas Vysočina vysílat ve středu 8. května v době od 18.00 do 19.00.

  • Facebook
  • Twitter