Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
MISTR 2023/2024
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mistrovská jízda: Třinec se ponořil do víru oslav šestého titulu

30.04.2024 · Adam Sušovský
Město Třinec se naplno ponořilo do víru mistrovských oslav, třinečtí Oceláři se v úterý vydali na slavnostní jízdu městem zakončenou velkolepou autogramiádou u Kauflandu.

Už popáté v řadě, ale znovu s velkou chutí a nadšením. 

Mistrovské oslavy se jen tak neomrzí, a Třinec slavit umí! Oceláři se i letos, po nezapomenutelném a možná nejsenzačnějším play off, vydali jako novopočení čeští šampioni na slavnostní jízdu městem. Autobus třineckou familii i s Masarykovým pohárem na palubě zavezl nejprve do arélu Třineckých železáren, následně k nemocnici AGEL na Podlesí, na městký magistrát, poté na krátký pozdrav u náměstí před Trisii a nakonec na slavnostní autogramiádu před Kaufland, kde na ocelářské šampiony čekalo více než tisíc nadšených příznivců. Tam se Oceláři více než tři hodiny v krásném počasí podepsiovali, fotili a rozdávali radost věrným příznivcům i mimo mantinely.

"Pořád nás to baví. Takové zakončení sezony je pecka," usmíval se z paluby autobusu Martin Růžička. 

Oceláři během úterý rozdali tisíce autogramů, v dvoupatrovém autobuse bez střechy padlo i pár piv. "Je to výborný autobus, ale taky zrádný. Jedno pivo krát sluníčko a je to cítit," usmíval se jeden z největších hrdinů vyřazovací části, obránce Marian Adámek. Sám jízdu v otevřeném autobuse zažil už popáté v kariéře. 

Oceláři se cestou za fanoušky zastavili také u třineckého magistrátu, od primátky města Věry Palkovské stejně jako v minulých letech obdrželi nejen poděkování, ale také pár láhví kvalitní pálenky. 

"Každý rok říkáme, že mistrovská jízda se nikdy neomrzí. A neomrzela se ani letos, i když play off bylo náročné. Síly na oslavy ale máme, máme to nastavené. Oslavit je to potřeba, zapamatovat taky. Mladí to odtáhnou, my starší se přidáme," přidal kapitán Petr Vrána.

FOTOGALERIE Z OSLAV ZDE