Denník N

Liverpool potrebuje Salaha presvedčiť, aby zostal, aj keď mu možno bude treba znížiť plat

Futbalisti Liverpoolu Mohamed Salah (vľavo) a Darwin Nunez reagujú počas zápasu 29. kola anglickej Premier League FC Everton - FC Liverpool v Liverpoole v stredu 24. apríla 2024. Foto - TASR/AP
Futbalisti Liverpoolu Mohamed Salah (vľavo) a Darwin Nunez reagujú počas zápasu 29. kola anglickej Premier League FC Everton – FC Liverpool v Liverpoole v stredu 24. apríla 2024. Foto – TASR/AP

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

🏒 Denník N na MS v hokeji: V dejisku sú reportéri Štefan Bugan a Michal Šášky, s ktorými moderátori Pavol Kliment a Jana Sedláková nahrávajú podcast Bugan a Šášky z MS. Každý deň pripravíme aj newsletter 300 slov z MS, ktorý vychádza aj ako podcast. Po každom slovenskom zápase prinášame Panel expertov. Pozrite si hlavnú stránku MS v hokeji.

Budúcnosť Mohameda Salaha je neistá.

Od svojho príchodu v lete 2017 bol pre Liverpool rozdielovým hráčom. Patril k lídrom tímu pod vedením Jürgena Kloppa, ktorý prerušil dlhé čakanie klubu na ligový titul a priviedol ho aj k víťazstvu v Lige majstrov.

Udalosti z posledných týždňov a mesiacov však naznačujú, že 31-ročný Egypťan by Anfield Road pokojne mohol opustiť.

Liverpool sa nachádza v zložitom období. V posledných zápasoch strácal body a momentálne už pravdepodobne nemá reálnu šancu na víťazstvo v Premier League.

V sobotu remizoval s West Hamom United a manažér Klopp sa dostal do konfliktu so Salahom.

Klopp už dávnejšie oznámil, že v klube po sezóne končí. Teraz sa znova objavili aj špekulácie, že odísť by mohol aj Salah.

Ponuka za 150 miliónov

Pre Liverpool nejde o pekné obdobie. Remíza s West Hamom prišla po prehre v „Merseyside Derby“ proti Evertonu (0:2). Liverpool je momentálne v tabuľke Premier League tretí, a to s 5-bodovou stratou na vedúci Arsenal a 4-bodovou stratou na druhý Manchester City, ktorý odohral o jeden zápas menej.

Klopp odchádza a fanúšikovia rovnako ako pred rokom rozmýšľajú, či sa budú musieť rozlúčiť aj so Salahom.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbal

Premier League

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie