Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Setkání čarodějnic v Jaroměřicích nad Rokytnou

/
/
/
500 Zobrazení



V úterý 30. dubna proběhlo setkání čarodějnic na Bydliskách v Jaroměřicích nad Rokytnou. Ohniště na opékání špekáčků bylo připraveno v zahradě u Hradištního mlýna, kam vedla Čarodějnická stezka. Ta začínala u vstupu na Bydliska za Kaunicovou ulicí.

„Během stezky plnily děti různé úkoly na jednotlivých zastaveních. V cíli na všechny malé dobrodruhy, kteří pomohli čarodějce Malvíně dostat se včas na slavnost, čekala drobná odměna a diplom za absolvování stezky.

I přes nepřízeň počasí v podobě silného nárazového větru se vše vydařilo a strávili jsme společně příjemné odpoledne. První návštěvníci přicházeli již před avizovanou třetí hodinou, ti poslední se trousili ještě po páté hodině.

Děkujeme všem, kdo se této akce zúčastnili, prošli si stezku, opekli si špekáček a dále těm, kdo zajistili bezpečný průchod přes Bydliska, pomohli s přípravou a bezproblémovým průběhem akce. V neposlední řadě děkujeme za poskytnutí prostoru u Hradištního mlýna pro setkání, oheň a posezení,“ uvedla Veronika Zlatušková z Městského kulturního střediska v Jaroměřicích nad Rokytnou.

  • Facebook
  • Twitter