V

Veletrh hodinek SEW proběhne letos již po desáté

Připravte se na desáté vydání Salonu Exceptional Watches – SEW, nejzásadnější výstavy luxusních hodinek ve střední Evropě, která se letos uskuteční v historických prostorách pražského Paláce Žofín, a to 22. a 23. listopadu 2024.

 

Tento rok nás čeká nejen rozšířený prostor pro expozici, ale také nečekané momenty, které zvýší lesk této již tradiční události.Nadšenci horologie, sběratelé a zástupci předních hodinářských značek se mohou těšit na dva dny plné objevů. Novinky a vzácné modely z více než osmi zemí světa budou k vidění nejenom v hlavním sále, ale i v dalších přilehlých prostorách. Výstava, která má již pevně dané místo v kalendáři každého hodinářského nadšence, slibuje vzrušující přehlídku jemné mechaniky a designu.

Jan Pokorný, ředitel SEW, připomíná význam tohoto ročníku: „Právě jsme se vrátili z Watches and Wonders a mohu potvrdit, že zájem o SEW je obrovský a na letošní ročník jsme získali řadu účastníků, kterých se nemůžeme dočkat. Nezapomeňte si tedy 22. a 23. listopadu rezervovat ve svých diářích.“ Kromě expozic přinese SEW také cyklus přednášek Igora Siroty, který se tradičně postará o inspirativní obsah a přivítá řadu výjimečných hostů. Tato platforma poskytuje unikátní šanci proniknout do světa nezávislých hodinářů, jejichž mistrovství a inovační přístupy otevírají nové horizonty v tomto dynamicky se rozvíjejícím oboru.

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené