Všetko, čo sme mali, sme ROZDALI DEŤOM a teraz si na nás v starobe ani nespomenú: NIKDY nerobte TAKÚTO CHYBU ako my!

TAKTO BY NEMAL DOPADNÚŤ ŽIADNY RODIČ!

Spoveď rodičov, ktorí svojim deťom dali všetko, je plná šokujúcich detailov…

Výchova dieťaťa je veľmi zodpovedná úloha a rodičia často robia chyby, ktoré ovplyvňujú dieťa počas celej  dospelosti. Často sa rodičia v starobe čudujú, kde urobili chybu vo výchove a prečo im dieťa neprinesie ani pohár vody.

Svedčia o tom mnohé priznania a napriek všetkému rodičia svojim deťom  stále dávajú všetko čo môžu a často sa vzdajú aj posledného kúska, len aby sa ich deti cítili dobre.

Po rozvode v roku 2012 muž po dohode s bývalou manželkou daroval dom ich spoločným deťom.

„Od tohto momentu ma už nekontaktujú. Čo je horšie, neplatia ani energie, odstavili im  vodu a elektrinu. Po toľkých rokoch by som chcel zrušiť darovaciu zmluvu, ak by to bolo možné. Ten dom je mimochodom stále  na moje meno a darovacia zmluva bola podpísaná u notára v Rakúsku. Dom je v Chorvátsku,“ posťažoval sa muž.

Takýchto prípadov je však dosť a toto sú len niektoré z nich.

„Všetko sa to začalo po smrti manžela a ja som darovacou zmluvou previedla náš majetok na svoje deti. Najprv sa hádali a potom sa so mnou prestali baviť. Mám 77 rokov a s manželom  som toho dosť nadobudli. Teraz bývam sama v prenajatom byte 25 metrov štvorcových. Vnúčatá sú jediný svetlý bod v mojom živote, ale deti, neviem dokončiť vetu,“ píše smutne táto dôchodkyňa.

„Naozaj sme si to zaslúžili?“

„S manželkou sme synovi dali všetko, koľko sme len mohli, nové auto, byt, zaplatili sme mu svadbu a umožnili veľa iných vecí. Dnes už ani nezavolá a nespýta sa, ako sa máme ako rodičia,“ ktorí sú na tom už zdravotne zle a majú za sebou dosť operácií. ,,Zaujímalo by ma, či sme si to ako rodičia zaslúžili. Toto moje svedectvo nech je poučením pre ostatných, aby boli v takýchto situáciách opatrní a neurobili takúto chybu,“ napísal nešťastný otec.

Pán Boris prezradil, že nehnuteľnosť daroval každému zo svojich dvoch dospelých detí, ale ústne poučil, že pokiaľ budú jeho manželka a on nažive, všetci majú právo si ho užívať.

„Deti však začali kalkulovať, komu som dal viac, komu ubral. Nič nám nehovoria, ale hádajú sa. Bolí ma duša, keď to počujem, neviem čo sa stane, keď budeme preč. No budú sa trhať,“ píše.

Dotýka sa to aj jeho manželky, hovorí, že ochorela, keďže problémy s dedičstvom pretrvávajú. „Teraz berie tabletky na srdce a štítnu žľazu, strašne nás to ovplyvňuje, že sa na seba pozerajú, kto čo má a chcú získať pre seba čo najviac. Síce nás nezanedbávajú, chodia k nám na návštevy, ale nikdy nie spolu. Pre rodiča je to veľmi bolestivé, každý deň vzdycháme a premýšľame, kde sme urobili chybu vo výchove,“ napísal Boris.

Čo si o tom myslíte? Napíšte nám svoj názor do komentára.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*