PARABOLIC: FREE LINUX ONLINE VIDEO DOWNLOAD TOOL (ENG)

02.05.2024 17:43

biblik.sk/clanky

PARABOLIC: FREE LINUX ONLINE VIDEO DOWNLOAD TOOL

Parabolic is available from software center

example free online video website: https://ok.ru/video/

Movie tip: https://ok.ru/video/5907546901070

Related articles / Súvisiace články:

All linux articles / všetky články LINUX:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=LINUX

TEST FÓLIÍ S FILROM MODRÉHO SVETLA PRE PC MONITORY, TABLETY A NOTEBOOKY / ANTIBLUE LIGHT FOILS TEST FOR PC MONITORS, TABLETS AND NOTEBOOKS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/test-folii-s-filrom-modreho-svetla-pre-pc-monitory-tablety-a-notebooky-antyblue-light-foils-test-for-pc-monitors-tablets-and-notebooks/

LCD FÓLIE S FILTROM MODRÉHO SVETLA MÔŽU VÝRAZNE ZLEPŠIŤ KOMFORT PRI PRÁCI S PC A PREDCHÁDZAŤ ÚNAVE OČÍ / ANTI-BLUE-LIGHT LCD SCREEN FILTERS MAY SIGNIFICANTLY REDUCE EYESTRAIN AND BRINGS BETTER COMFORT FOR PC USERS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/lcd-folie-s-filtrom-modreho-svetla-mozu-vyrazne-zlepsit-komfort-pri-praci-s-pc-a-predchadzat-unave-oci-anti-blue-light-lcd-screen-filters-may-significantly-reduce-eyestrain-and-brings-better-comfort-for-pc-users/

FILTRE MODRÉHO SVETLA JE VEĽMI POTREBNÉ POUŽÍVAŤ AJ NA MOBILOCH A TABLETOCH / BLUE-LIGHT FILTERS MAY HELP TO SAVE YOUR EYES EVEN WITH CELL PHONE AND TABLET (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/filtre-modreho-svetla-je-velmi-potrebne-pouzivat-aj-na-mobiloch-a-tabletoch-blue-light-filters-may-help-to-save-your-eyes-even-with-cell-phone-and-tablet/

MAIL FIRME ASUS: ZÁKLADNÁ DOSKA, KTORÁ PODĽA POPISU NEMÁ ANI BLUETOOTH ANI Wi-Fi EMITUJE SILNÉ VF EM ŽIARENIE DO OKOLIA / MAIL TO ASUS: MAINBOARD WITHOUT Wi-Fi AND BLUETOOTH EMITS STRONG EM RADIATION (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mail-firme-asus-zakladna-doska-ktora-podla-popisu-nema-ani-bluetooth-ani-wi-fi-emituje-silne-vf-em-ziarenie-do-okolia-mail-to-asus-mainboard-without-wi-fi-and-bluetooth-emits-strong-em-radiation/

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/