Dotekomanie.cz

HTC dokončilo tablet A101 v edici Plus

htc a101 plus edition 3 1200x675x

Zdroj: GSMArena

Červencové dvouleté výročí tabletu A101 od společnosti HTC se pomalu blíží a pro širokou veřejnost je teď připravena speciální edice s přídomkem Plus. Aktuální tablet prošel kompletní aktualizací. Proto případné zájemce čeká jak lehce upravená vnější stránka, tak i uvnitř najdete pozměněnou sestavu prvků. Nicméně výrobce spustí prodej pro velmi omezený okruh uživatelů.

Bez větší šance

Přední část patří 10,95palcovému IPS LCD displeji s WUXGA rozlišením v poměru stran 16:10. Pod ním běží čipová sada T606 od Unisoc, 8GB operační paměť RAM a 128GB interní úložiště, které podporuje pouze 256GB paměťové microSD karty. Celkovou výdrž udává baterie o velikosti 7 000 mAh doprovázena omezeným 10W nabíjením.

Zdroj: GSMArena

Zatímco delší stranu tabletu vpředu zabírá 8megapixelová kamerka na videohovory, záda jsou osazena dvojicí objektivů fotoaparátu s hlavním 13MPx fotoaparátem. Přítomná funkce dual-SIM napřímo potvrzuje podporu SIM karet. Softwarovou stránku zastupuje operační systém Android 14. Do zveřejněného výpisu také patří čtyři stereo reproduktory nebo USB-C port.

Prodejní cena pro zákazníky z Ruska startuje od hranice cca 4 063 Kč. Prodejci budou distribuovat dvě barevné varianty (stříbrnou, šedou). Další trhy momentálně zatím zůstávají velkou neznámou.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, cellphones.com.vn, gizchina.com

Exit mobile version