Dotekomanie.cz

Dotykový panel s rádiem a podporou Apple CarPlay, nebo Android Auto za skvělou cenu [komerční článek]

portable panel 1858x1346x

7palcový MP5 přehrávač s funkcí hands-free voláním a FM rádiem je ideálním doplňkem pro vaše auto. Jeho kapacitní dotykový displej s vysokým rozlišením a s jasnými barvami a citlivou odezvou usnadňuje ovládání.

Dotykový panel do vašeho auta

S funkcí Bluetooth 5.0 se můžete spolehnout na stabilní spojení a rychlý přenos dat, což zahrnuje hands-free volání a přehrávání hudby. Podpora Apple Carplay pro iOS a Android Auto pro telefony se systémem Android vám umožní snadné propojení s telefonem a hlasové ovládání, což zvyšuje bezpečnost jízdy.

S multifunkčním rozhraním USB můžete nejen nabíjet zařízení, ale také přehrávat média ve formátech audio a video. Inteligentní asistent couvání automaticky přepíná na zpětný obraz při couvání, což usnadňuje parkování.

S dálkovým ovladačem na volantu a nastavitelným držákem je tento přehrávač navržen pro pohodlí a bezpečnost při řízení. Díky tomu můžete ovládat hudbu a telefonní hovory bez toho, aniž byste museli dávat ruce z volantu.

Specifikace: 

Pokud vás tento skvělý dotykový panel do auta zaujal, pak si ho můžete zakoupit ZDE za cenu 39,98 EUR (zhruba 993 Kč) včetně daně a dopravy zdarma.

Exit mobile version