Neděle, 2 červnaVítejte na českém hodlerském webu!

Velryby spolykaly přes 47 000 BTC v hodnotě 68,9 miliardy korun za 24 hodin uprostřed „nové éry:” CEO CryptoQuant

Pouhých 24 hodin bitcoinovým velrybám stačilo k tomu, aby své gigantické peněženky napumpovaly kryptokrálem v hodnotě téměř 3 miliard dolarů, tedy necelých 69 miliard korun.

Generální ředitel blockchainové zpravodajské platformy CryptoQuant Ki Young Ju vyzdvihl nově zjištěná data z bitcoinového bockchainu, která se týkají aktivity největších hráčů na trhu.

Svým 345 000 sledujícím na X Ju oznámil, že velryby spolkly desítky tisíc BTC v hodnotě 2 967 768 000 dolarů (cca 68 855 000 000 korun) za jediný den, což signalizuje příchod nové éry:

Bitcoinové velryby nashromáždily za posledních 24 hodin 47 000 BTC. Vstupujeme do nové éry.

Podle zveřejněného grafu se zdá, že zmíněná „nová éra” bude doprovázena dosud nevídanou aktivitou největších hráčů na trhu. Ta je nyní podle uvedených dat na zdaleka největších hodnotách vůbec.

Generální ředitel CryptoQuant přitom uvádí, že nedávný nárůst aktivity velryb na Bitcoinu přímo nesouvisí s fondy obchodovanými na burze (ETF), které v lednu schválila americká Komise pro cenné papíry (SEC). Data by také měla být očištěna o aktivitu kryptoburz.

V dubnu Ju řekl, že staré mince BTC byly převedeny na nové držitele poté, co průměrná míra nečinnosti Bitcoinu nedávno dosáhla 13letého vrcholu. Začíná se tak rýsovat určitá změna chování, typická pro současný tržní cyklus.

Další:

Spoluzakladatel Solany říká, že Cosmos a Avalanche jsou jasnými vítězi v budování suverénních blockchainů

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *