Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Neapol prišiel o víťazstvo v Udine v nadstavenom čase

Keinan Davis z Udinese, vpravo, a Giovanni Di Lorenzo z Neapola bojujú o loptu počas futbalového zápasu Serie A na štadióne Bluenergy, pondelok 6. mája 2024. Foto: TASR/AP

Udinese je osemnáste, na záchranu stráca dva body.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Salerno 7. mája (TASR) - Futbalisti Neapola v základnej jedenástke so slovenským stredopoliarom Stanislavom Lobotkom remizovali v pondelkovom zápase 35. kola talianskej Serie A na ihrisku Udinese Calcio 1:1. Tím Francesca Calzonu inkasoval vyrovnávajúci gól v nadstavenom čase.

V lige nevyhral SSC už štvrtýkrát za sebou a patrí mu v neúplnej tabuľke 8. miesto zaručujúce štart v predkole EKL o bod pred Fiorentinou, ktorá však odohrala o zápas menej. Udinese je osemnáste, na záchranu stráca dva body.

Salernitana prehrala doma s Atalantou Bergamo 1:2. "Modro-čierni" si pripísali tretí triumf za sebou a patrí im so 60 bodmi 5. miesto v tabuľke, ktoré zaručuje postup do Ligy majstrov. Rovnaký počet bodov má aj šiesty AS Rím, odohral však o zápas viac. Na súpiske už s istotou zostupujúceho domáceho tímu chýbal pre zranenie slovenský obranca Norbert Gyömbér.



Serie A - 35. kolo:


Udinese Calcio - SSC Neapol 1:1 (0:0)

Góly: 90.+2 Success - 51. Osimhen

/S. Lobotka (Neapol) odohral celý zápas/



US Salernitana – Atalanta Bergamo 1:2 (1:0)

Góly: 18. Tchaouna - 57. Scamacca, 63. Koopmeiners