Végh reaguje na bitvu Kincl vs Peňáz a vysvětluje, proč může Money uspět

Kincl Végh Peňáz

Blížící se turnaj OKTAGON 58, který se koná na stadionu Eden, nabídne hned dvě titulové bitvy. Hlavním zápasem je samozřejmě Odveta století Vémola vs Végh 2, ale do akce jde o šampion Kincl, který bude obhajovat proti Peňázovi, což slibuje hodně zajímavou podívanou. Favoritem je samozřejmě Kincl, ale Money rozhodně není bez šance, s čímž souhlasí i Attila Végh.


TOP 50 na dohled! Turnaj OKTAGON 57 nabídl mega skok ve světovém žebříčku

„Ano, určitě,“ reagoval Attila Végh v rozhovoru pro The Mag, při kterém byl napojený na detektor lži, na otázku, zda by Peňáz mohl porazit Kincla. „Vychází to i z toho posledního výkonu Patrika Kincla, který pro něj možná nebyl tak typický. Ale Matej Peňáz jde velkými kroky dopředu a začíná být už jinde. Je to mladý a dravý bojovník. A v postoji je opravdu někde úplně jinde. Také už podle mého názoru velmi dobře zvládá wrestling a obecně boj na zemi. Je to nová generace a je jasné, že má na to, aby Patrika porazil.“

Kincl je samozřejmě komplexní borec, ale je jasné, že pokud má někde Money stále slabiny, tak je to na zemi. Nejsou už však ani zdaleka tak velké, jako tomu bylo v minulosti. Peňáz totiž vyniká skvělou obranou, kterou předvedl v souboji s Bonnerem. Ten ho na zem nedokázal dostat a když už se mu to povedlo, tak Matěj pohotově vstával. Za to Money vděčí tréninku s Chimaevem a dalšími borci ve Švédsku a nebo domácím esem Stachem. Rozhodně nás tedy čeká hodně zajímavá bitva.

 

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kincl vs Peňáz – o titul střední váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek vs Sami

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




   

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




    

21.9. – Brno – OKTAGON 60

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 61

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *