Muž prišiel vylúpiť kaderníctvo. Kaderníčka ho premohla, zviazala a 3 dni znásilňovala!

Takýto koniec nečakal…

Viktor (32) sa rozhodol, že vtrhne do kaderníctva a bude od zamestnancov žiadať peniaze. Nečakal však, že stretne majiteľa, u ktorého nebudete mať šancu – žena má žltý opasok karate. Keby o tom ten človek vedel, bol by vopred ušiel.

Nakoniec to bol sám lupič, ktorý išiel na políciu, pretože sa stal jej sexuálnym otrokom. Tento príbeh vám jednoducho nedá spať!

Šokujúce scény v kaderníckom salóne

Niet pochýb o tom, že v živote sa dejú veci, ktoré často sú ako z filmu. Toto bol tento prípad. Všetko sa to stalo pred pár rokmi v malom mestečku Mešchovsk v Rusku.

32-ročný Viktor išiel v piatok do kaderníctva v nádeji, že sa mu podarí dostať od zamestnancov veľa peňazí. Bol ozbrojený a nezvažoval inú možnosť, než že by ženy spolupracovali. Z majiteľky salónu sa však vykľula žena, ktorá sa nemieni vzdať.

Kaderníčka Olga Zajacova.

Lupiča zvalila na zem, zneschopnila ho a zviazala káblom od sušiča. Nemala však v úmysle informovať políciu. Rozhodla sa, že existuje lepší spôsob, ako mužovi ukázať, že je na nesprávnej adrese. Stal sa rukojemníkom majiteľky. Zamestnancov poslali domov, a o 32-ročného muža sa „postarala“ samotná žena.

Pripútala ho k radiátoru, vyzliekla mu nohavice a upozornila, že ak nebude spolupracovať, upovedomí políciu. Lupič zostal v obývačke ďalšie tri dni. Žena ho znásilňovala a pravidelne mu dávala viagru. Keď sa víkend skončil, zlodeja prepustila.

Na obrázku lupič Viktor Jasinski .

Po akcii s majiteľkou salónu mal však vážne zdravotné problémy, a tak skončil v nemocnici. Mal poranenia genitálií. Keď sa prebral, rozhodol sa o incidente informovať políciu.

„Áno, milovali sme sa niekoľkokrát. Ale kúpila som mu džínsy, nakŕmila som ho a dala som mu 1000 rubľov, keď odišiel!“ povedala majiteľka policajtom. Nie je však isté, či to čo tvrdila, je pravda.

Podľa informácií ruských médií skončili 32-ročný aj žena vo väzení.

Čo si o celej situácii myslíte? Napíšte nám komentár… 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*