Dotekomanie.cz

WLTOYS XKS BUGGY – rozjeďte to! [komerční článek]

Wltoys XKS Buggy

Zdroj: TOMTOP

Což takhle trochu venkovní zábavy – jste pro? Máme pro vás skvělého a zábavného společníka. Seznamte se s Wltoys XKS Buggy!

Rychle (a možná i zběsile)

Když se bavíme o autech, dříve nebo později (spíše dříve) dojde řeč na rychlost. Takže: tento malý, ale výkonný terénní dravec dokáže uhánět až šedesátkou! Při této rychlosti dosahuje motor až 20 000 otáček za minutu, a nabídne samozřejmě i fantastickou akceleraci. Troufnete si jej zkrotit?

Ke špičkovému výkonu ovšem potřebujete spoustu energie. Potřebnou „šťávu“ dodá baterie s kapacitou 1500 mAh. Délka řádění samozřejmě velmi záleží na dynamice a rychlosti jízdy, na plnou kapacitu akumulátor dostanete už po 3 hodinách nabíjení.

Zdroj: TOMTOP

Tlumí nerovnosti, ne zábavu

Čím vyšší rychlost, tím větší nároky na pevnost a robustnost zpracování. V případě XKS se o vysokou odolnost postarají použité materiály. Rám buginy je vyroben z vysoce pevné (a přitom lehké) hliníkové slitiny, použity jsou dále i kvalitní slitiny zinku. Třešničkou na dortu pak jsou výkonné olejové tlumiče. Pro perfektní zvládnutí terénu jsou takřka nezbytné!

Překážky? Bez problémů

Kde se můžete pustit do akce? Třeba i doma, ale při rychlosti a agilitě této malé bestie to asi není nejlepší nápad. Takže raději venku – ale kde? Jednoduchá odpověď: prakticky kdekoliv. Asfalt, lehký terén, obtížný terén, bahno, sníh… vše zvládnete. Pokud si tedy troufnete…

Ovládání je řešeno přiloženým dálkovým RC ovladačem. Ten má dosah až 100 m, takže váš akční rádius může být opravdu značný. Pracuje na frekvenci 2,4 GHz a použitý systém je zabezpečen proti „hacknutí“. Vaši novou buginu vám zkrátka nikdo nesebere.

Zdroj: TOMTOP

Za kolik to rozjedete?

Na to si musíte odpovědět sami. Za cenu 2146 Kč si užijete spoustu skvělé zábavy, ať už sami, s přáteli či s dětmi. Můžete také využít aktuální cenové zvýhodnění 18 %, takže výsledná cena je pro vás jen 1764 Kč, pochopitelně včetně dopravy z německého skladu a záruky vrácení peněz. V balení naleznete buginu o délce 31 cm, dálkový ovladač, baterii, nabíječku, návod a šroubovák. Nic dalšího nepotřebujete! Takže nemusíte váhat, objednat můžete přímo ZDE.

Exit mobile version