Dotekomanie.cz

WhatsApp ve své beta verzi testuje snadnější reakce na obrázky a videa

WhatsApp 5202x2920x

Zdroj: Dotekamanie.cz

V nejnovější beta verzi aplikace WhatsApp pro systém Android se objevilo nové tlačítko pro rychlé reakcě na prohlížená média. Toto tlačítko umožňuje uživatelům snadněji reagovat na mediální obsah, jako jsou obrázky, videa nebo GIFy.

WhatsApp testuje vylepšený způsob reakci

Po klepnutí na tlačítko se zobrazí šest výchozích rychlých reakcí – emotikonů, avšak je také možné vybrat si reakci ze širší nabídky pomocí tlačítka plus. Tato funkce má potenciál výrazně zjednodušit proces reakce a umožní uživatelům rychleji sdělit své pocity k médiím bez nutnosti opouštět obrazovku prohlížeče médií. I když tato funkce byla zatím zaznamenána pouze u hrstky beta testerů, očekává se, že se brzy objeví u více uživatelů během následujících týdnů. Je možné, že se tato změna odehrává na straně serveru, což vysvětluje, proč ji někteří uživatelé ještě nevidí i přesto, že mají nainstalovanou nejnovější beta verzi aplikace WhatsApp.

Zdroj: WABetaInfo

Tato aktualizace přichází po nedávném opravení chyby spojené s doručováním videí, kterou uživatelé beta verze aplikace WhatsApp zpozorovali na začátku minulého týdne. Vedle toho se aplikace WhatsApp také zaměřila na zlepšení možností komunikace ve skupinách. Umožňuje členům skupiny vytvářet události a reagovat na ně, což usnadňuje organizaci akcí a plánování. Tato funkce přidává další vrstvu interakce do skupinových konverzací a umožňuje uživatelům lepší koordinaci a sdílení informací.

Dále byla zavedena aktualizace, která umožňuje všem členům komunity sdílet své myšlenky v kanálu Oznámení, i když nemají status správce. Tato drobná, ale užitečná změna podporuje efektivnější diskuzi v rámci komunit WhatsApp.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version