Dotekomanie.cz

Realme představilo sluchátka Buds Air 6 a Air 6 Pro, nabídnou 50dB ANC, nebo 40 hodin přehrávání

Společnost Realme v tichosti představila svá nejnovější sluchátka Realme Buds Air 6 a Air 6 Pro, která nabízejí pokročilé technologie a výkonné funkce pro maximální poslech hudby a hraní her.

Realme představilo nová sluchátka

I když společnost zatím neposkytla informace o ceně nebo dostupnosti těchto sluchátek, můžeme se alespoň podívat na jejich specifikace a vlastnosti.

Realme Buds Air 6

Sluchátka Buds Air 6 jsou vybavena 12,4mm dynamickým měničem, který poskytuje plné basy a čisté a jasné středy a výšky. Mají také „nezávislou bionickou konstrukci zadní dutiny“ pro lepší výkon ve středních a nízkých frekvencích. TWS sluchátka mají certifikaci Hi-Res spolu s LHDC 5.0 pro vysoce věrný zvuk. Nabízí také aktivní potlačení šumu (ANC) až do 50 dB, ultraširokopásmovou redukci šumu a adaptivní redukci šumu na základě okolního prostředí.

Zdroj: Gizmochina

Sluchátka jsou vybavena šesti vestavěnými mikrofony s funkcí redukce šumu pomocí AI pro čistší hovory. Baterie nabízí až 40 hodin přehrávání s nabíjecím pouzdrem, zatímco samotná sluchátka vydrží až 6 hodin na jedno nabití v režimu ANC. Rychlonabíjení pouzdra umožňuje 7 hodin přehrávání za pouhých 10 minut nabíjení. Buds Air 6 mají režim nízké latence 55 ms pro hraní her a jsou dostupná v barvách Serenity Green, Titanium Sky Orange a Purple.

Realme Buds Air 6 Pro

Sluchátka Buds Air 6 Pro jsou vybavena koaxiální konstrukcí se dvěma jednotkami s 11mm basovým reproduktorem a 6mm mikroplanárním výškovým reproduktorem. Mají certifikaci Hi-Res a kodek LDAC pro věrný zvuk. Ostatní specifikace sluchátek Buds Air 6 Pro se víceméně shodují s modelem Air 6, včetně 50dB ANC, ultraširokopásmové redukce šumu a adaptivního potlačení šumu. Také sdílejí sestavu šesti mikrofonů s funkcí potlačení šumu pomocí AI při hovorech a režim s nízkou latencí 55 ms.

Zdroj: Gizmochina

Model Pro má vyšší kapacitu baterie, která umožňuje až 7,5 hodiny přehrávání v režimu ANC. Nabíjecí pouzdro poskytuje podobnou dobu přehrávání, tedy 40 hodin, a dokáže rychle nabít sluchátka na 7 hodin přehrávání za pouhým 10 minut nabíjení. Exkluzivně pro model Pro je k dispozici funkce „3D prostorových zvukových efektů“, která zlepšuje zážitek z poslechu tím, že vytváří pohlcující zvukové prostředí.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version