Dotekomanie.cz

Představeny chytré hodinky TicWatch Pro 5 Enduro s Wear OS

unnamed (5) 1200x675x

Zdroj: Mobvoi

Spekulovalo se, že by společnost Mobvoi mohla představit nové chytré hodinky, tedy další generace TicWatch Pro 5 z minulého roku. Stalo se tak, ale jde spíše o modifikovanou původní verzi. Novinka se jmenuje TicWatch Pro 5 Enduro.

TicWatch Pro 5 Enduro

Jak asi tušíte, tak se společnost zaměřila jen na částečná vylepšení. Ve své podstatě je zde stejný základ v podobě hardwaru jako u TicWatch Pro 5. Stále je zde použit Snapdragon W5+ Gen 1 s 2 GB RAM a 32GB úložištěm. I baterie zůstala stejná, tedy 628 mAh. I tak se společnosti podařilo udělat některá dílčí vylepšení a v chytrém režimu mají zvládnout 90 hodin provozu na jedno nabití.

Zdroj: Mobvoi

Samozřejmě mají stejnou technologii dvojitého displeje, jen u tohoto modelu došlo na výměnu ochranného skla. Společnost sáhla po safíru, takže je odolnější než předchozí verze. Co se týče konstrukce, je zde několik rozdílů a hodinky jsou o nějakou desetinku gramu těžší. Ostatně pro konstrukci byla použita nerezová ocel, což je další změna.

Zdroj: Mobvoi

Tentokrát je základem systém Wear OS ve verzi 3.5. Sice se jedná o vylepšenou verzi, ale cena zůstala zachována, tedy 359,99 eur. Hodinky se nabízí jen v černé barvě na stránkách výrobce.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version