Grand Theft Auto VI, Rockstar Games, Rockstar právě oficiálně zveřejnil trailer GTA VI

Rockstar zřejmě chystá oznámit datum vydání GTA VI

Fanoušci si všimli aktivity na oficiálním webu. Čekat asi můžeme i nové screenshoty

Zdroj: Rockstar
9. 5. 2024

Od vydání prvního traileru na Grand Theft Auto VI uplynulo už dlouhých pět měsíců a vývojáři z Rockstaru zřejmě usoudili, že přišel čas na další přísun novinek. Zatím není nic potvrzeno ani v rovině náznaků přímo od autorů hry, fanoušci, kteří bedlivě sledují všechno možné, si ale všimli aktualizací na pozadí oficiálních stránek. Podle jejich zjištění se web připravuje na zveřejnění několika nových screenshotů, ale potenciálně také konkrétního data vydání a na něj navázané předobjednávky. Rozhodujícím datem má být 16. květne, na kdy připadá zveřejnění finančních výsledků Rockstaru a také rozprava s investory, zveřejnění nových materiálů a informací ale může přijít dřív.

Fanoušci se odrazili zejména od přidání hry GTA VI do databáze oficiálních stránek Rockstaru, jak upozornil účet GTA 6 Countdown na Twitteru. Jsou zde připravená místa pro trailer, screenshoty, obrázek krabičky a servisní informace o vývojáři, vydavateli, datu vydání a udělenému ratingu. Krátce po tomto objevu pak měl Rockstar zareagovat stažením této stránky, jejíž kód je ale stále k dohledání a vedl fanoušky k objevu zmíněných předobjednávek, které oficiálně neodstartují, dokud není známo konkrétní datum vydání. Detaily opět přináší zmíněný účet GTA 6 Countdown.

Uvidíme tedy, zda se zvěsti naplní, ale hlavně, na kdy Rockstar spolu s Take-Two skutečně vydání chystají. Jistě, oficiální informace z traileru slibuje uvedení v roce 2025, neustále se ale objevují spekulace, které buďto mluví o začátku roku, nebo naopak přináší pesimističtější výhled spojený s údajným odkladem až na rok 2026. V případě Rockstaru ale člověk skutečně nikdy zcela jistě neví, takže snad odpověď dostaneme v nadcházejícím týdnu.

Nahlásit chybu v článku

7

Napsat komentář

Další články
Nahoru