Pondělí, 20 květnaVítejte na českém hodlerském webu!

Bývalý prezident USA Donald Trump je „v pohodě” s kryptem a říká, že Biden nerozumí digitálním aktivům

Trump říká, že nemá problém s kryptoměnami a naznačuje, že by ho měli příznivci kryptoměn raději volit, pokud nechtějí vidět, jak je ze Spojených států vyženou Demokraté a Joe Biden.

Na akci pro držitele Trump NFT v jeho resortu Mar-a-Lago prezidentský kandidát Donald Trump účastníkům řekl, že regulační nepřátelství vyhání kryptofirmy z USA.

Crypto se stěhuje z USA kvůli nepřátelství vůči kryptoměnám. Zastavíme to, protože to nechci. Pokud to chceme přijmout, musíme je nechat být tady.

Trump ve svém projevu zastáncům kryptoměn obvinil prezidenta Bidena, že začal bojovat proti odvětví, kterému nerozumí.

Jsou proti tomu, Biden – Biden ani neví, co to je… Nemá tušení, ale podívejte se, Gensler je velmi proti. Demokraté jsou velmi proti. A já říkám, že spousta lidí je velmi pro. Pravděpodobně hodně lidí, kteří jsou v této místnosti.

A jsem s tím v pohodě. Chci se ujistit, že je to dobré a pevné, ale nemám s tím problém. Pokud máte rádi krypto v jakékoli podobě – přichází v mnoha různých formách – pokud jste pro krypto, raději hlasujte pro Trumpa.

Republikánský prezidentský kandidát tak již po několikáté vyjádřil podporu kryptoměnovému odvětví v USA a naznačil, že by v případě jeho zvolení mohlo dojít ke zmírnění aktuálního nepřátelství a stupňujícího tlaku USA vůči kryptosektoru.

Zajímavostí je, že tento kryptopřátelský postoj bývalý prezident neměl vždy. Ve své funkci měl jiný pohled a říkal, že není fanouškem kryptoměn a jejich hodnota je vysoce volatilní a založená na vzduchu. Prohlašoval také, že to nejsou peníze, nebo že jsou využívány k nezákonné činnosti.

Trump nyní podporuje krypto a přijímá dary na svou kampaň v bitcoinech a kryptoměnách.

Další:

Velryby spolykaly přes 47 000 BTC v hodnotě 68,9 miliardy korun za 24 hodin uprostřed „nové éry:” CEO CryptoQuant

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *