Proč by měly zralé dámy konzumovat medovo-skořicový nápoj každý večer před spaním?

Nedávno jsem se dozvěděl, že noční pití skořice s vodou se téměř promění v superpotravinu. A nejdůležitější výhodou tohoto zázračného prostředku je boj s extra kily. Léto právě začalo, což znamená, že ještě není pozdě pečovat o svůj vzhled a hubnout. Navíc jsem zjistil, že metoda je velmi jednoduchá a užitečná zároveň.

Nemůžu se dočkat, až vám povím o prospěšných vlastnostech skořice pro tělo. A také vám řeknou, s jakým produktem musíte oblíbené koření kombinovat, abyste získali maximální výhody. Přečtěte si tento článek až do konce a začněte používat tento wellness hack dnes večer!

SKOŘICE V NOCI

Hubnutí nadváhy je složitý úkol. Univerzální recept jen na jeden zázračný nápoj, který vám pomůže shodit přebytečná kila, neexistuje. V této věci je důležité sledovat výživu, denní režim, spánek a cvičení.

Skořice a med v noci vám však mohou pomoci dosáhnout vašeho cíle rychleji. Hlavní výhoda nápoje, o jehož recept se dnes podělím, je následující. Za prvé, tento lék urychluje metabolismus. A to přispívá k rychlejšímu hubnutí. Za druhé, medovo-skořicový nápoj má příznivý vliv na fungování gastrointestinálního traktu. Pomáhá šetrně čistit střeva a také posilovat kardiovaskulární systém.

Jak připravit nápoj se skořicí a medem

INGREDIENCE

  • 0,5 lžičky. mletá skořice
  • 1 lžička přírodní med
  • 1 polévková lžíce. vařící voda

PŘÍPRAVA

  • Mletou skořici nejprve zalijte vroucí vodou. Nechte vodu zakrytou 30 minut.
  • Poté do nápoje přidejte med. Nemůžete to udělat, když je voda velmi horká, jinak med ztratí své vlastnosti. Vše důkladně promíchejte a nápoj louhujte ještě několik hodin.
  • Půl sklenice připraveného nápoje vypijte večer před spaním a ráno na lačný žaludek. Nejpohodlnější je udělat tento zázračný prostředek odpoledne. Neměli byste však připravovat velkou porci nápoje pro budoucí použití najednou. Největšího účinku dosáhnete, pokud vypijete čerstvě připravený produkt.

Redakční rada

Medovo-skořicový nápoj je dobrý v původní podobě. To znamená, že byste neměli experimentovat a přidávat do něj další přísady. Je vysoká pravděpodobnost, že nedosáhnete požadovaného výsledku. Takže přísně dodržujte všechny proporce a neporušujte pravidla. Připravte si jednu porci produktu denně a vypijte půl hodiny před spaním a ráno na lačný žaludek.

K přípravě nápoje používejte pouze přírodní med. Napadnout padělek je velmi snadné. Proto vám doporučuji přečíst si článek kolegyně Ekateriny Voroninové o tom, jak vybrat ten správný med a jaké vlastnosti by měl mít.

Kromě toho je důležité pochopit, že skořice prezentovaná v našich obchodech je často figurína. Prodáváme kasii (také nazývanou čínská skořice), která ve skutečnosti není skutečné koření. Obsahuje velmi vysoké hladiny kumarinu. Pokud takovou skořici konzumujete ve velkém množství, může to nepříznivě ovlivnit stav jater a ledvin.

Skutečná skořice se nazývá cejlonská skořice. Najít ho v běžných supermarketech je téměř nemožné. Pokud si produkt nemůžete objednat na internetu (například na stránkách iHerb) nebo zakoupit v různých eko-shopech. Chci vás hned varovat: Cejlonská skořice je mnohem dražší než kasie. To je však oprávněná cena za účinek, který toto koření dává.

Medovo-skořicový nápoj si určitě udělejte a vyzkoušejte sami. Pamatujte ale, že kýženého výsledku můžete dosáhnout, pokud jej budete pít pravidelně. Opatrujte se!


Zdroj

NEPŘEHLÉDNĚTE

loading…

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Spočítejte *