Oblíbené turistické noviny jsou tady! Čekají vás stovky tipů na trávení dovolené s rodinou i přáteli

Zdroj: Krajský úřad Pardubice

PARDUBICKÝ KRAJ – Turistické noviny z Východních Čech lákají na výlety za zábavou a poznáním. Na šestnácti stránkách si přečtete spoustu informací kam jet na výlety a dozvíte se kromě zpráv o tradičních místech i o novinkách v našem regionu.

Destinační společnost Východní Čechy připravuje Turistické noviny už patnáct let. „Je to vhodná a osvědčená metoda, jak doplnit naše marketingové aktivity. Nechceme se spoléhat jen na on-line prostor, protože řada turistů má ráda a vyhledává klasické tištěné materiály,“ objasnil radní Pardubického kraje pro cestovní ruch Alexandr Krejčíř. Letos v nich najdete přes sedmdesát textových i grafických pozvánek na nejzajímavější místa, je tu i přehled top akcí i hrací karta na Cyklopecky. Tam se letos soutěží o hodnotné ceny.

Noviny si můžete vyzvednout od 15. května ve všech turistických informačních centrech v Pardubickém kraji, dále v hotelech, zámcích, hradech a dalších cílech výletů. Mnoho obyvatel dostane jejich vydání také do poštovní schránky, budou totiž součástí regionálních deníků. „Pokud nechcete čekat, můžete v nich listovat už teď alespoň v elektronické podobě,“ řekla ředitelka DSVČ Alena Horáková. Můžete si je volně stáhnout zde. Podívejte se i na tipy na výlet, které najdete tam i na sociálních sítích.