Alice Bendová (50) hubne do plavek! 8,2 Kilo má dole! S fanoušky sdílela, jak toho docílila! Podívejte se na video!

Herečka Alice Bendová je známá svým nekonečným bojem s kilogramy, který pravidelně přechází v intenzivní předletní „boj se špeky“. Tentokrát se 50letá celebrita rozhodla ještě jednou vstoupit do arény hubnutí, aby se připravila na nadcházející plavkovou sezónu. Její cesta však nebyla snadná – boj s neposlušnými kily se komplikoval kvůli vytahanou kůži, která je po padesátce stále větším problémem. Přesto se Bendová nevzdávala a s vytrvalostí sobě vlastní se pustila do radikální proměny.

Výzva

Podobně jako mnoho jiných, i Alice Bendová se po zimě potýkala s nepříjemným přibíráním na váze. Ačkoliv je známá jako velká požitkářka, která si nedokáže odepřít dobrá jídla, tentokrát se rozhodla s přebytečnými kily rázně zatočit. „Přátelé, hlásím 8,2 kila dole za necelých 7 týdnů a pokračuji,“ pochlubila se herečka svým příznivcům na sociálních sítích. Změna jídelníčku, menší porce a pravidelnost se ukázaly jako účinná cesta k redukci.

Boj s vytahanou kůží

Přestože se Bendové dařilo shazovat nadbytečná kila, musela se vypořádat s dalším nepříjemným problémem – pokožkou, která už není tak pružná jako v mládí. „Teď neběhám, jelikož natáčím 3 pořady pro 3 televize a prostě nestíhám. Budu Vás informovat o dalším dění v mém těle, ještě potřebuji něco dostat dolů a pak už vybíhám před kameru v plavkách. Jestli to tedy vytahaná kůže dovolí,“ přiznala herečka, která se ráda vystavuje v bikinách.

Změna životního stylu

Kromě diety a cvičení se Bendová rozhodla pro komplexní změnu životního stylu. Odlehčila pokrmy, zmenšila porce a vsází na pravidelnost, popsala herečka své nové stravovací návyky. Tato komplexní proměna jídelníčku a denního režimu se ukázala jako nezbytná pro dosažení vytouženého výsledku.

Odolávání pokušením

Jako velká gurmánka a požitkářka musela Bendová vynakládat nemalé úsilí, aby odolávala lákavým pokrmům. Ani zámek na lednici ji od jídla neodradí, což potvrzuje, že herečka musela čelit silným chutím a nutkáním. Její odhodlání však bylo silnější.

Příprava na Plavkovou Sezónu

Ústředním motivem bylo připravit se na nadcházející plavkovou sezónu. „Budu Vás informovat o dalším dění v mém těle, ještě potřebuji něco dostat dolů a pak už vybíhám před kameru v plavkách,“ neskrývala své ambice. Tato jasná vize ji hnala vpřed a dodávala jí potřebnou energii a odhodlání.

Zdroj: Blesk.cz