Inspirace – dokonalý permanentní make-up, laminace obočí, lash lifting…v salonu NUMA!

Milé dámy, opět mám pro vás inspiraci v ohledu péče o vaši krásu a perfektní, pěstěný vzhled! Ráda bych vám totiž doporučila salon NUMA, kde působí velmi šikovná Soňa Seidlová – umí doslova vykouzlit bezchybný permanentní make-up rtů, obočí, nebo očních linek! Mimo to, zajít si za ní můžete také na kosmetiku, na laminaci obočí, na lash lifting… I obočí dokáže vytvořit překrásné a velmi přirozené – a to pudrové, které nechytá nežádoucí zelený, nebo šedý odstín… Salon NUMA najdete v Břežanech (směr Znojmo) – proto pokud jste z okolí a hledáte salon s kvalitními službami, určitě zkuste právě tento!
Víc v následujícím článku…

Právě permanentní make-up je v dnešní době velmi oblíbený a mnoho žen jej vyhledává… Permententí make-up, tedy zvýraznění rtů, obočí, očí…vám totiž zajistí upravený a pěstěný vzhled, kdy se nemusíte již třeba vůbec líčit.
Ovšem, ne v každém salonu umí udělat permanent tak, aby vypadal přirozeně, aby vydržel, neměnil barvu, atd…

Proto vždy doporučuji zajít si do takového salonu, kde mají praxi, kde pracují s novými technikami a jsou v tomto maximálně zkušení.

Pokud nejste přímo z Brna – a hledáte salon v okolí Znojma, ráda bych vám jeden takový doporučila. Jmenuje se salonu NUMA a najdete jej v Břežanech 244 (z Brna cca 40 minut směrem na Znojmo).
Přímo v tomto salonu jsem se byla také podívat, nechala jsem si tu také upravit obočí a mohu napsat, byla jsem tak překvapená, jak překrásný salon to je! Opravdu, to prostředí vás určitě také nadchne – hned, jak sem vstoupíte.

Salon NUMA je prostorný, nachází se zde mimochodem i kadeřnictví, prostorově oddělené od salonu s kosmetickými službami.
Salon NUMA patří slečně Soně Seidlové, která se zaměřuje primárně tedy na permanentní make-up. 

Určitě již z fotek mnoha klientek můžete, že permanent umí slečna Seidlová neskutečně precizní!
Vytvoří vám dokonalý permanent rtů, které barevně zvýrazní. Nutno napsat, že odstín zvýraznění si můžete zvolit, je na konzultaci – tak, abyste byla s výsledkem co nejvíce spokojená.

Nádherná je i permanentní meziřasová linka. Jedná se o zvýraznění očí, velmi přirozené, linka sama o sobě v podstatě není vidět – její zvýraznění, zakončení si můžete dokreslit tužkou / fixou.

Vyhledávaný je pak i permanent obočí. Ten slečna Seidlová dělá pudrovou metodou, kdy je takto obočí krásně zvýrazněno, ovšem působí ve výsledku přirozeně a plně. Mimo to, s touto technikou pak permanent na obočí nechytá nežádoucí zelený, nebo šedý odstín (jak tomu bývalo často dříve u běžného tetování obočí).

Se slečnou Seidlovou můžete probrat i možnost korekce starší permanentu, dále si jej můžete nechat i odstranit, a to velmi šetrnou metodou „removal“ – bez laseru, kdy nevzniknou nežádoucí jizvičky.

Permanentní make-up slečna Seidlová vždy přizpůsobuje tvaru obličeje dané klientky, je možná i konzultace předem, která je zdarma. 

V salonu NUNA pak můžete využít také další služby – oblíbenou laminaci obočí, lash lifting, mikro jehličkování, zajít si sem můžete také na kosmetiku. Slečna Seidlová zde pracuje s profesionální izraelskou kosmetickou značkou Gigi Laboratories, se kterou má mnohaleté skvělé zkušenosti. Tato kosmetika je výborná také pro péči a léčbu aknózní pleti.

Dámy, pokud hledáte někoho opravdu šikovného, zkušeného – právě na permanentní make-up, zkuste salon NUMA. Jsem si jistá, že budete velmi spokojené! :)

Salon NUMA najdete v Břežanech 244 (od Brna směr Znojmo).

ODKAZ: SALON NUMA / web
ODKAZ: SALON NUMA / facebook
ODKAZ: SALON NUMA / instagram