Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Kia zve na Kurzy bezpečné jízdy

Již devátým rokem pokračuje společnost Kia Czech v partnerství s Polygonem Most. Jedná se o výcvikový areál, který již od roku 2005 nabízí jedinečné podmínky pro výuku a zručnost aktivních i začínajících řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel.

V rámci celoročních Kurzů bezpečné jízdy jsou vozy značky Kia využívány k demonstraci správné jízdní techniky a schopností na místním polygonu. Jen v minulém roce navštívilo Polygon Most téměř 200 tisíc osob a realizováno bylo na 150 testovacích jízd ve vozech značky Kia v rámci kurzů bezpečné jízdy.
Pro zákazníky, kteří nechtějí nebo nemohou kurzy a tréninky absolvovat ve vlastních vozech, jsou připraveny právě vozy značky Kia. Každý účastník má tak možnost nejnovější modely dané automobilky vyzkoušet ve všech krizových situacích. Služba výuky je využívána jak jednotlivci, tak i firemními zákazníky.

Kia si speciálně pro nové zákazníky připravila 20% slevu na Kurz bezpečné jízdy. Každý zákazník značky Kia se tak může dokonale seznámit s chováním svého nově zakoupeného vozu a vyzkoušet jeho aktivní i pasivní bezpečnostní prvky a výbavu ve všech potenciálních krizových situacích. Simulace rozdílných jízdních podmínek na polygonu jsou realizovány pod dohledem zkušených a bezpečnostních trenérů.
„Jsem rád, že se díky partnerství s Polygonem Most můžeme podílet na zvýšení bezpečnosti na silnicích, která je pro značku Kia zásadní a podporovat nové řidiče našich vozů ve zlepšování svých jízdních schopností. Věřím, že 20% slevu na Kurzy bezpečné jízdy využijí nejen řidiči, kteří získávají na silnicích teprve své první zkušenosti, ale také zkušení řidiči s touhou přiučit se něčemu novému.“ řekl Zbyšek Jordák, marketingový manažer společnosti Kia Czech.


Kurzy bezpečné jízdy jsou mezi řidiči velmi oblíbené. Dbá se při nich především na techniku brzdění a vyhýbání. Jen v minulém roce se uskutečnilo s pomocí vozů Kia 150 testovacích jízd, které absolvovali ve stejném poměru muži a ženy. Řidiči se před kurzy nejvíce obávají vlastních reakcí na kritické situace.


KIA 13.5.2024

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar