Zavřít reklamu

Události nabraly poměrně rychlý spád. Ještě ráno jsme vás informovali o tom, jak by mohl Samsung už poměrně brzy nabídnout aktualizaci One UI 6.1 i svým loňským nejvyšším Áčkám. To nás však nenapadlo, že to bude ještě dnes. 

Aktuální zprávy z Jižní Koreje totiž říkají, že Samsung rozjel aktualizační kolečko pro modely Galaxy A54 a A34, tedy jeho nejlepší Áčka loňského roku. Znamená to také, že vývoj aktualizace pro vrcholné modely řad Galaxy S, Galaxy Z a Galaxy Tab S již byl ukončen a Samsung již nebude Balíček funkcí Galaxy AI distribuovat do dalších starších zařízení. 

Korejské jednotky Galaxy A54 dostávají novou aktualizaci s číslem verze firmwaru A546SKSU4CXDC. S nejnovější aktualizací získají jejich uživatelé přístup ke zcela nové sadě funkcí, které pozvednou celkovou funkčnost zařízení. Na Galaxy AI si zde ale musí nechat všichni zajít chuť. V případě Galaxy A34 jde o verzi firmwaru A346NKSU5CXD5. V obou případech s sebou One UI aktualizace nese jen dubnové zabezpečení. 

I když zde tedy není přítomno Galaxy AI, přidává aktualizace zajímavé novinky na AI postavené. Mezi tyto funkce patří přesnější ořezávání obrázků, kopírování objektu z jednoho obrázku a jeho vkládání do jiného, vylepšené vyhledávání v aplikaci Galerie, úprava rychlosti přehrávání videa a sdílení stavu úprav videa s jinými zařízeními Galaxy. Domovskou obrazovku a tapetu zamykací obrazovky lze třeba také upravit pomocí efektu hloubky ostrosti. 

Dnes nejčtenější

.