Hlavní obsah
Hry

Vydejte se do starověkého Egypta a najděte poklad faraona Amenhotepa III.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Canva

Ilustrační obrázek

Starověký Egypt, to je doba velkých faraonů a pohádkového bohatství. Je to doba zahalená mnoha tajemstvími, která lákají nejednoho objevitele. Co vy? Chtěli byste objevit poklad velkého faraona?

Článek

Pokud jste duše dobrodružné, máte rádi tajemno a žádný úkol vás nezastaví, pak je tento článek právě pro vás. Do detailu promyšlená hra Faraonův poklad vás rychle vtáhne do děje a pustí vás až tehdy, když zdárně velký poklad objevíte.

Na začátku hry vás samotný faraon Amenhotep III. vyzve, abyste po jeho pokladu nepátrali. Ale to vás nesmí odradit. Obměkčete faraona několika dary a následujte skarabey, kteří vám postupně odkryjí místo, kde se poklad nachází.

Hru Faraonův poklad z dílny Vraťme děti do hry můžete hrát doma i venku. Čekají vás velké i malé úkoly. Některé úkoly vám zamotají hlavy, jiné úkoly protáhnou tělo. Ale více než na velký pohyb jsou úkoly mířené na pohyb opatrný. Budete se vyhýbat překážkám, budete tápat ve svém okolí. A když všechny úkoly zdárně splníte, jste u cíle hry. Jen ten poklad není na očích a troška hledání vás čeká i u posledního úkolu.

Hru Faraonův poklad můžete hrát hodinu i celé odpoledne. Záleží na vaší šikovnosti a počtu hráčů, kteří se zapojí. Hra je vhodná jak pro jednotlivce, tak i pro malé týmy. Faraonův poklad zvládne každý, kdo již umí číst, ale do hry se může za doprovodu další osoby zapojit i dítko, které se číst teprve naučí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz