Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 1. června 2024  |  Svátek má Laura
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CoinEx slaví Bitcoin Pizza Day kampaní „One Bite of Bitcoin"

PR článek, aktualizováno 15. května 2024, 7:40

Hongkong 15. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Burza CoinEx představuje při příležitosti tzv. Bitcoin Pizza Day (Den pizzy za bitcoiny) kampaň „One Bite of Bitcoin" (Jedno sousto Bitcoinu) a k oslavám a ochutnávce slavnostní atmosféry zve celou globální kryptokomunitu.

Bitcoin Pizza Day, který se slaví každoročně 22. května, připomíná památný 22. květen 2010, kdy Laszlo Hanyecz vyměnil 10.000 BTC za dvě pizzy a zahájil tak novou éru praktického využití Bitcoinu.

Tuto událost si letos v rámci kampaně „One Bite of Bitcoin" připomeneme následujícími online i offline akcemi:

One Line to Bitcoin (Jeden řádek pro Bitcoin): Soutěž v tvorbě sloganů vystihujících váš pohled na perspektivy Bitcoinu pod určeným postem na oficiálním twitterovém/X účtu burzy CoinEx. Nejinovativnější a nejchytlavější slogan obdrží od společnosti CoinEx 10.000 $CET.

Share Your Slice (Rozděl se): Přidejte svou fotku s pizzou – případně obrázek pizzy vytvořený pomocí AI nebo jakéhokoli jiného nástroje – do komentářů pod určeným postem na oficiálním twitterovém/X účtu burzy CoinEx. Nejlepší dílo bude odměněno 10.000 $CET.

Offline Meetup (Setkání naživo): Na vybraných místech včetně Brazílie, Kamerunu, Indie, Indonésie, Malajsie, Nigérie, Filipín, Španělska a Vietnamu, proběhnou offline meetupy. Tato setkání budou mít různou podobu podle místní kultury – srazy v pizzerii či u food trucků, to vše s občerstvením v podobě pizzy. Více se dozvíte prostřednictvím regionálního účtu CoinEx na Twitteru/X.

Další informace o kampani najdete na oficiální webové stránce společnosti CoinEx nebo na našich sociálních sítích.

O společnosti CoinEx

Společnost CoinEx byla založena v roce 2017 jako globální burza, která se snaží zjednodušovat obchodování s kryptoměnami. Platforma poskytuje služby pro spotové a maržové obchodování, futures a swapy, automatického tvůrce trhu (automated market maker, AMM) a služby finančního řízení více než pěti milionům uživatelů ve více než 200 zemích a regionech.

Díky svým „kvalitním, rychlým a komplexním" strategiím kotování zařadila burza CoinEx na seznam přes 1000 tokenů a více než 1400 obchodních párů. Tento bohatý výběr umožňuje uživatelům přístup k nejnovějším kryptoměnám, které představují špičkové inovace. Společnost CoinEx se od svého založení důsledně drží zásady „uživatel na prvním místě". S upřímným záměrem vytvořit spravedlivé, respektující a bezpečné prostředí pro obchodování s kryptoměnami umožňuje společnost CoinEx osobám s různou úrovní zkušeností jednoduchý vstup do světa kryptoměn, protože nabízí snadno použitelné produkty.

KONTAKT: CoinEx Global Limited, pr@coinex.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CoinEx slaví Bitcoin Pizza Day kampaní „One Bite of Bitcoin"  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.