teaser-2024-kia_ev3

Chystaný model Kia EV3 se odhaluje na prvních fotkách. Naplno se ukáže příští týden

Autor: Josef Pelikán - Zdroj a foto: Kia - 15. 5. 2024


Kia odhalila první snímky připravovaného modelu EV3. Půjde o nové kompaktní SUV s čistě elektrickým pohonem, jehož úkolem bude podpořit dostupnost elektrické mobility.

První snímky vozu naznačují smělé geometrické křivky a robustní charakter zevnějšku EV3 s důrazem na jeho dynamický styl. Uvedené kvality jsou dále akcentovány hranatými zadními blatníky a výklopnou zádí, jakož i typickými světly EV3 v podobě hvězdné mapy, propůjčujícími tomuto vozu nezaměnitelnou futuristickou identitu.

Design EV3 je postaven na týchž zásadách, které stály za vlajkovým SUV Kia s označením EV9. I přes jedinečný charakter každého z vozů napříč celou modelovou nabídkou značky Kia je patrná příbuznost podepřená celosvětově oceňovanou designovou filozofií „Spojené protiklady“ značky Kia.

teaser-2024-kia_ev3-zadek

EV3 je kompaktním, avšak bohatě vybaveným SUV s čistě elektrickým pohonem, nabízejícím mimořádné jízdní schopnosti a řadu pokrokových technologií. Nový model si klade za cíl zlepšit dostupnost elektrické mobility v návaznosti na uvedení široce oceňovaných modelů Kia EV6 a EV9.

EV3 rozšíří nabídku elektromobilů Kia a nabídne v segmentu kompaktních SUV nové zákaznické zkušenosti na úrovni vlajkových modelů značky. Model EV3 tak coby dostupnější řešení pro zákazníky zvažující koupi svého prvního elektromobilu napomůže urychlit celosvětový přechod k elektromobilitě.

Nová Kia EV3 bude uvedena na trh ještě v letošním roce. Světová premiéra bude 23. května ve 12:00 hodin (středoevropského času).

Štítky: , , , , ,

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru