Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Sparta otočila derby se Slavií, Plzeň si poradila s Brnem

Praha – Klíč od Prahy popáté za sebou patří fotbalistům Sparty. Ti sice na domácím hřišti již v 283. derby se Slavií prohráli, ale v druhé půli duel otočili a nakonec zvítězili 2:1. Ani to však letenským nepomohlo, aby se přiblížili Plzni. Ta zdolala doma bez potíží Brno 4:1 a i nadále vede 4:1. Velice důležitý bod v boji o záchranu si z Mladé Boleslavi odvezli fotbalisté Liberce, kteří uhráli remízu 1:1 a lehce odskočili hlavním soupeřům v záchranářském duelu, Hradci Králové a Českým Budějovicím.

Utkání Slavia - Sparta
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 4:1

Plzeň na sobotní vítězství Sparty v derby pražských "S" odpověděla nejlepším možným způsobem. Doma po suverénním výkonu zdolala Brno 4:1 a opět zvýšila svoje vedení v čele tabulky na pět bodů. Největší měrou se o triumf Viktorie zasloužil Aidin Mahmutovič, který vstřelil dvě branky. Západočeši si připsali již devátou výhru v řadě. Zbrojovka naopak podruhé za sebou vyšla bez bodu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/307610-plzen-si-bez-problemu-poradila-s-brnem-a-opet-odskocila-sparte/)

Sparta Praha - Slavia Praha 2:1

Sparta porazila ve 23. kole Synot ligy Slavii 2:1 a neporazitelnost v pražském derby si prodloužila na pět zápasů. Milan Škoda předvedl jediný gólový moment v prvním poločase, kdy doslova vyškolil obranu Sparty a sám překonal Štěcha. Slavia díky skvělému úvodu vedla po poločase 1:0. Ve druhém dějství se prosadil nejlepší střelec Sparty David Lafata a obrat dokonal obránce Jakub Brabec. Obhájce titulu tak ztrácí na druhém místě tabulky dva body na vedoucí Plzeň.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/307560-sparta-otocila-283-derby-goly-lafaty-a-brabce/)

Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:1

Jen bod za remízu 1:1 uhráli liberečtí fotbalisté v Mladé Boleslavi. V tabulce se tím Severočeši na dva body vzdálili sestupovému pásmu. Utkání gólově otevřel už ve čtvrté minutě hostující Kevin Luckassen, alespoň bod zachránil domácím ve druhém poločase Jasmin Ščuk.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/307556-liberec-remizoval-1-1-v-boleslavi-od-postupu-je-dva-body/)

Příbram - České Budějovice 1:0

Českobudějovičtí fotbalisté prohráli i posedmé na jaře, když podlehli 0:1 Příbrami. O jediný gól se postaral ve 47. minutě stoper Tomáš Hájovský. Snahu Jihočechů o vyrovnání zhatilo vyloučení Jaroslava Machovce. Budějovice zůstávají v tabulce poslední.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/307559-pribram-porazila-diky-hajovskemu-1-0-budejovice/)

Jihlava - Dukla Praha 1:2

Po čtyřzápasovém čekání se fotbalisté Dukly opět dočkali ligového vítězství. Zadařilo se jim v Jihlavě, kde sice prohrávali, ale duel dokázali otočit a nakonec mohli slavit výhru 2:1. Pražané se díky triumfu posunuli v tabulce na šestou příčku. Domácí, kteří po čtyřech zápasech našli přemožitele, jsou devátí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/307553-dukla-otocila-duel-v-jihlave-a-odvezla-si-tri-body/)

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 0:2

Ostrava zvítězila 2:0 na hřišti pražských Bohemians 1905 a v první lize ukončila sérii devíti utkání bez výhry, trvající od listopadu. Duel rozhodl ve druhém poločase Francis Narh a Michal Frydrych, kteří posunuli Baník na osmé místo tabulky. Třináctí "klokani" pošesté za sebou doma Baník v nejvyšší soutěži neporazili a z toho popáté mu nedali ani gól.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/307515-banik-poprve-od-listopadu-vyhral-prisel-ale-o-barose/)

Jablonec - Hradec Králové 4:0

Na rozdíl pouhého bodu se minimálně do soboty přiblížili fotbalisté Jablonce druhé Spartě. Severočechům k tomu pomohlo jasné domácí vítězství nad Hradcem Králové v poměru 4:0. Baumit si díky tomu připsal třetí výhru po sobě a udržel jarní ligovou neporazitelnost. Votroci naopak potřetí za sebou prohráli bez vstřelené branky a zůstávají předposlední.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/307499-jablonec-se-v-posledni-ctvrthodine-rozstrilel-a-ustredril-hradci-vyprask/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články