Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

S prezidentem v Lánech: Už 3. května na Blesk.cz ŽIVĚ! Zeptejte se Miloše Zemana i vy!

Miloš Zeman během prvního živého vysílání na Blesk.cz
 (Autor: Petr Novotný, Blesk)
29. dubna 2015
05:00

Už tuto neděli, 3. května, můžete od 11 hodin sledovat druhý živý rozhovor s prezidentem Milošem Zemanem na Blesk.cz. Moderátor David Vaníček a jeho tým opět připravili čtyři velké tematické bloky, včetně otázek od osobností. A prostor je také pro vaše dotazy. Čím vás prezident naštval? Na co podle vás neodpověděl? Zeptejte se ho přímo prostřednictvím našeho formuláře.

Ptejte se prezidenta

Video S prezidentem v Lánech: CELÝ ZÁZNAM ŽIVÉHO PŘENOSU! - Redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

borka30 ( 1. května 2015 15:58 )

lukreciaborgia ( 1. května 2015 14:05 )

maara666-o čem to meleš??Až vystřízlivíš,zeptej se kde jsi.

lukreciaborgia ( 1. května 2015 14:03 )

ernst-Peroutka věděl,proč skončil v koncentráku na rozdíl od jiných,kteří doplatili na Hitlera.Peroutka byl "kam vítr,tam plášť"

lukreciaborgia ( 1. května 2015 14:00 )

Čmáralové z redakce!Neraďte nám,na co se máme ptát,neprovokujte,neurážejte.My,čtenáři nejsme osli,abyste nám museli napovídat na co se máme ptát.Mně vůbec nezajímá Ovčáček a už vůbec ne Peroutka,který byl kam vítr,tam plášť,vůbec mně nezajímá Mynář,takže schovejte v redakci ty rudé knížky a sklapněte i se Šmuclerpitkou.

lecram ( 1. května 2015 07:55 )

Nikto netoci o nicom,iba Zeman a Ovcacek,divim sa Vam ako teraz kritizujete,ked boli volby co ste robili,ale na druhej strane budte radi,ze mate Zemana,ten sa nehraje na nic,ostal taky,akym bol i pred tym,akurat ste to nechceli vidiet a ked uz sa rozhodovat ,myslim,ze najväcsia pliaga i v Cesku ako i na Slovensku bol super ozrala hrdzavy Venca s kumpackou a vdaka nemu sme tam kde sme a tyka sa to jak Cechov tak i Slovakov,budme radi a verte bude este horsie...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa