Ve světě showbyznysu se čím dál častěji objevují spekulace o narušeném zdravotním stavu Karla Gotta. Zpěvák byl spatřen, jak dochází na kliniku do motolské nemocnice na kardiologické vyšetření.

Zdravotně jsem v pořádku, nic mi není, prostě o sebe pečuji a chodím na kontroly, to je celé!“ řekl Gott Blesk.cz. „Nerozumím tomu, proč někdo z toho, že jsem prošel nemocnicí, ihned dělá, že jsem nemocný a něco mne trápí.“ Týdeníku Sedmička prozradil, že ho ještě jedna kontrola čeká. „Je to taková, jak bych to řekl, inspekce,“ řekl Gott.

Problémy se srdcem, o kterých se mluví, však popřel. „Nemám nějaké potíže, nemám tedy výrazné potíže. Pořád zpívám, ale chci vědět, jestli můžu opravdu tímto tempem dělat dál,“ vysvětlil zpěvák své návštěvy u lékaře Sedmičce.

„Spekulace o potížích se srdcem nejsou pravdivé a rázně je odmítám,“ zdůraznil pro Blesk.cz Slavík. Protože se občas cítí unavený, což je v jeho věku pochopitelné, chce se jen ujistit, zda mu zdraví dovolí pokračovat v práci.

Blíže o svém zdravotním stavu nechtěl mluvit. Dost na tom, že už vyšly na povrch problémy s krční páteří jeho manželky Ivany Gottové (39), která kvůli nim opustila ze dne na den muzikál Přízrak Londýna, v němž hrála.

Fotogalerie
7 fotografií