Hlavní obsah
Článek

Věk Ivy Kubelkové (46) se sice nezadržitelně blíží ke čtyřicítce, ale postavu má stejnou jako v roce 1996, kdy se stala I. Vicemiss ČR. Své dokonalé křivky umí prodat i na televizní obrazovce.

Majitelka výstavního tělíčka se kromě modelingu a herectví prosadila také jako moderátorka. Její nekonečně dlouhé nohy v úsporných outfitech jsou pro Top Star magazín velmi příjemným bonusem, o který diváci nepřijdou ani v nastávajících týdnech. Při natáčení letních speciálů Kubelková opustila studio a vydala se do terénu, kde její půvab ještě více vynikl.

Televizní štáb spolu s ní zavítal do vinic v pražské Tróji, kde Iva vystřídala několik letních modelů. Ať už oblékla šaty ve výrazných barvách či kraťounké šortky, vypadala dokonale. Snad ji kamera snímala v celé její kráse, protože by byla velká škoda, kdyby diváci přišli o pohled na jedny z nejvýstavnějších nohou českého šoubyznysu.

Kráska, která má za sebou románek s Jaromírem Jágrem (52), ráda provokuje, ale její srdce už dlouho patři Georgi Jiraskovi, s nímž má desetiletou Natálii a šestiletou Karolínu. To ovšem neznamená, že by se za ní pánové neotáčeli.

Reklama

Další články

Načítám