Byt, ve kterém slavný návrhář Maurizio Gucci přemýšlel nad dalšími módními počiny, leží v samotném centru New Yorku. Proslulou Empire State Building si můžete prohlížet přímo z obývacího pokoje, a pokud se vám zachce nějakého módního doplňku, Pátou avenue máte za rohem!

Prostorný moderně zařízený byt vznikl spojením dvou bytových jednotek a pravnučky zakladatele slavné značky Guccia Gucciho za něj chtějí pouhou miliardu korun!

Střešní apartmán disponuje dvěma kuchyněmi, jedna z nich je k dispozici pouze majiteli bytu a druhá je pro zaměstnance kuchyně.

Architekt bytu rozhodně vymoženostmi nešetřil. Všechno raději udělal dvakrát. Pokud budete očekávat velkou návštěvu a jeden výtah bude obsazený, nebojte se, do bytu nebudete muset vyšlápnout padesát pater. K dispozici je ještě jeden. Rovněž se to týká i schodišť, do bytu vedou dvě. Chladné zimy můžete přečkat u jednoho ze dvou krbů, ke kterému můžete usedat s knihou ze své soukromé knihovny.

Dcery módního návrháře se bytu potřebují zbavit, jelikož slavný New York vyměnily za ruch evropských měst. „Už jsme vyrostly a naše potřeby se změnily. Teď trávíme hodně času v Evropě,“ řekla jedna ze sester.

Módní impérium Gucci se stalo součástí pařížské módní firmy Kering a dcery návrháře  už s firmou nemají co do činění.

Fotogalerie
7 fotografií