Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Linda Finková: Návrat k nevěrnému Genzerovi? To raději kyselinu do obličeje!

Linda Finková: Návrat k nevěrnému Genzerovi? To raději kyselinu do obličeje!
Zdroj: profimedia
+ Další fotografie
Když Lindu Finkovou opustil manžel, tak se zhroutila. Ale čas rány zahojil. A teď si tanečnice uvědomuje, že to byla ta nejlepší věc, co ji mohla potkat.

Osud si pro vždy usměvavou moderátorku Lindu Finkovou (47) připravil krutou ránu. Manžel Richard Genzer (48) ji opustil kvůli mladší. Sice z toho byla před třemi lety na prášky, ale teď se tomu od srdce zasměje.

"Tahle kapitola je dávno za mnou. Já bych Ríšu nechtěla ani za nic na světě zpět. Vím, jak je obtížné s ním žít, s jeho vrtochy. Tak jsem ho vlastně ve finále ráda předala jiné. Ať si ho užije. To já bych byla raději poleptána kyselinou než se k němu vrátit," směje se už celé situaci Linda.

Ta právě děkuje osudu, že se Richard jiný doma a jiný v televizi. a ona konečně potkala svou životní lásku. S Milanem Vovesem je šťastná jako nikdy a nezažívá každodenní jízdu na horské dráze jako s Genzerem.

"Ano, jsem šťastná. Konečně mám chlapa, o kterého se mohu opřít a můžu ho opečovávat. A co dělá manžel a jak to má ve svém vztahu s Markétou, s tím on se mi nesvěřuje. Naštěstí," dodala se smíchem Linda s tím, že on je Richard jiný doma a jiný v televizi

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy