Česká appka Spendee mezi TOP3 na populárním portálu ProductHunt

Michal PtáčekMichal Ptáček

spendee-new
0Zobrazit komentáře

Mobilní aplikace Spendee od českého vývojářského studia Cleevio, se nedávno dočkala oficiálního vydání nové verze, která kromě nových funkcí přinesla i redesign, který v případě Android verze vychází ze současného material designu.

spendee

Přečtěte si takéČeský tým stojící za mobilní aplikací Spendee spouští po 3 milionech stažení novou verziČeský tým stojící za mobilní aplikací Spendee spouští po 3 milionech stažení novou verzi

V souvislosti s novou verzí 2.0, se Spendee včera také objevilo na oblíbeném portálu ProductHunt, na kterém podnikatelé a investoři z celého světa denodenně objevují nové startupy a produkty. A zadařilo se!

Aplikaci, která nedávno překročila 3 miliony stažení a kterou celosvětově používají stovky tisíc uživatelů, kteří chtějí sledovat a evidovat své finanční výdaje, se totiž s 268 hlasy stala třetím nejlepším produktem dne.

A protože ProductHunt je v současné době z pohledu zásahu jednoznačně nejlepší věcí pro propagování startupů, aplikací a ostatních projektů, je jisté, že tento výsledek přinese Cleeviu možná až desítky tisíc nových uživatelů a zároveň také zájem ze strany potenciálních investorů.

spendee
Spendee na ProductHunt
spendee-preview
Spendee v nové verzi

Diskuze (0)

Novinka

Anonym