Hlavní obsah

The Weeknd má na albu Eda Sheerana a Lanu Del Rey

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský zpěvák, skladatel a producent The Weeknd je jedním z nejsledovanějších umělců poslední doby. V minulých měsících se prosadil hned několika hity, aktuálně své tažení korunuje vydáním nové studiové desky Beauty Behind The Madness. Na trh se dostala v pátek 27. srpna.

Foto: Universal Music

The Weeknd přichází s novou deskou.

Článek

Abel Tesfaye aka The Weeknd v minulém roce zaznamenal úspěch, když hostoval v singlu Love Me Harder zpěvačky Ariany Grande. Ani letos ale nepolevil. Vše začalo filmovou písní Earned It, která patřila k jednomu z pilířů úspěšného soundtracku filmového trháku Padesát odstínu šedi.

Následoval singl The Hills, jehož klip má na YouTube již téměř sto padesát miliónů zhlédnutí, a poslední měsíce slaví hitparádové úspěchy tanečně laděnou skladbou Can’t Feel My Face.

Novinka Beauty Behind The Madness vychází dva roky po albu Kiss Land, díky kterému na sebe The Weeknd upozornil nejen za velkou louží, ale i v Evropě. Třetí studiovka pětadvacetiletého interpreta je však očekávána s mnohem větším napětím. Nabízí čtrnáct písní a slibuje i několik zajímavých hostů.

V písničce Losers jde o britského zpěváka, který vystupuje pod uměleckým jménem Labrinth, v  Dark Times je jím Ed Sheeran. Asi nejsledovanějším hostem je ale Lana Del Rey, kterou uslyšíme v písničce Prisoner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám