Hlavní obsah
Článek

Stará láska nerezaví a v případě britského prince Harryho, který příští týden oslaví jednatřicetiny, a Chelsy Davy to zřejmě platí dvojnásob. Dvojice, která spolu i přes jejich mladý věk strávila dlouhých sedm let, prý vztahu zkouší dát ještě jednu šanci.

Princ momentálně tráví čas v Africe a právě s Chelsy se během svých cest znovu setkal. A nejspíš to mezi nimi znovu zajiskřilo, jelikož Chelsy, která po rozchodu přátelům oznámila, že loď už doplula, se teď nechala slyšet, že jejich vztahu dává ještě šanci. Oba si přitom během čtyř let, co spolu nebyli, prošli jinými románky. Harryho nejvážnější byl s tanečnicí a modelkou Cressidou Bonas, zatímco Chelsy chodila se zlatníkem Charlesem Goodem. V lednu se však rozešli.

Devětadvacetiletá Chelsy, která se narodila v druhém největším městě Zimbabwe Bulawayo a vyrostla na tamním safari ranči obklopená divokými zvířaty, je dcerou vlivného obchodníka Charlese Davyho, kterého pojí blízké přátelství i s prezidentem země Robertem Mugabe, a bývalé modelky a Miss Beverley Donald Davy. S Harrym se poznala na začátku roku 2004 během studií v Anglii. Kdysi prohlásila, že si Harryho nikdy nevezme, jelikož to není život pro ni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám