Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 českých krásek: Která má nejhezčí tetování?

/
  • Slavné české krásky se čím dál častěji nechávají tetovat.
    10. září 2015 ● 21:02

    Tetování je trend, který se čím dál více rozšiřuje jak ve světě, tak v české kotlině. Máme k dispozici lepší techniku, zajímavější metody a umělecké styly, které by nás před deseti lety ani nenapadly. Tetování také oslovuje čím dál tím širší škálu lidí. A imunní nejsou ani celebrity!

    Které české krásky si nechaly kůži pomalovat nesmazatelnými obrázky? Přinášíme vám deset českých žen, které se veřejně pochlubily se svými „kérkami“! Které dílko se vám líbí nejvíc?

  • 1.

    Diana Kobzanová

     

    Diana Kobzanová
    Autor: Profimedia.cz

    Modelka Diana Kobzanová je krásná jako obrázek už sama o sobě. Svou jemnou kůži ale ozdobila ještě uměleckým nápisem na nadloktí. Diana má tetování ještě na zátylku a prý ještě na dalších místech. Dokonce se kvůli nim pohádala se svou babičkou, ke které nesmí chodit na návštěvu v culíku nebo s krátkým rukávem, aby nebyly obrázky vidět.

  • 2.

    Berenika Kohoutová

    Berenika Kohoutová
    Autor: Profimedia.cz

    Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová známá ze seriálu Ulice má vytetované nápisy „láska“, „humor“ a na lopatkách „Hudba, hudba, hudba, hudba“. Rameno jí zase zdobí roztomilý kohoutek. Slova prý zvolila proto, že ji vystihují. Všechna svá tetování ale musí kvůli práci skrývat, a tak nepřemýšlí, že by se v budoucnu nechala ozdobit více.

  • 3.

    Iva Pazderková

    Iva Pazderková
    Autor: Profimedia.cz

    „Hloupá blondýna“ Pazderková má zjevně ráda egyptský styl. Mezi prsy ji zdobí drobný nilský křížek. Je to egyptský hieroglyf znamenající život. Na zádech má další, větší tetování. Teď má doslova oči i vzadu. 

     

  • 4.

    Tereza Voříšková

    Tereza Voříšková
    Autor: Profimedia.cz

    Atypické velké tetování herečky Terezy Voříškové zaujme na první pohled. Zabírá jí téměř celá záda a svým neobvyklým stylem k ní dokonale pasuje. Estetická ozdoba však herečce nedělá jen radost. Když jela loni na filmový festival do Varů, vybrala si takové šaty, ve kterých musela tetování raději zamaskovat. Make-up je však nespolehlivý a výsledek moc pěkně nevypadal.

     

  • 5.

    Jenovéfa Boková

    Jenovéfa Boková
    Autor: Profimedia.cz

    Mezi potetované české krásky se přidala i třiadvacetiletá herečka Jenovéfa Boková. Na zádech ji zdobí znak vypadající jako černá korunka a drobný elegantní nápis. Poprvé obrázek ukázala na pražském Fashion weeku, když si oblékla top s vykrojenými zády.

  • 6.

    Olga Lounová

     

    Olga Lounová
    Autor: Profimedia.cz

    Svérázná zpěvačka Olga Lounová si nechala do výstřihu vytetovat oblíbenou skupinu. Nápis AC/DC zdobí její pravé ňadro. Prý jí toto tetování vymyslel Xindl X.

  • 7.

    Celeste Buckingham

    Celeste Buckingham
    Autor: Profimedia.cz

    Mladičká hvězda Celeste Buckingham má tetování obzvlášť ráda. Překonala bolest a nechala si jich po těle vytvořit hned několik. Zpěvaččino největší je na jejích zádech. Zobrazuje dvě střelné zbraně a kytici růží a nad ním se vyjímá anglický nápis „nápady jsou neprůstřelné“.

  • 8.

    Marta Jandová

    Marta Jandová
    Autor: Profimedia.cz

    Že se nechala tetovat i známá rockerka Marta Jandová, jistě nikoho nepřekvapí. Zpěvačka má celkem tři tetování – slunce na břiše, květinu na paži a upravené slunce z aztéckého kalendáře na lýtku. Fotografie všech tří si spolu s informacemi o nich pověsila i na svou oficiální webovou stránku.

  • 9.

    Ivana Jirešová

     

    Ivana Jirešová
    Autor: Profimedia.cz

    Mandalu znázorňující lotos si na svá záda pořídila herečka Ivana Jirešová v roce 2012. Co ji k tomu vedlo? Původně měla na krku vytetovaný kříž. Ten ji ale omrzel a navíc jí připomínal roky bolesti a smutku. Herečka si protrpěla své zejména při tahanicích o péči o dceru Sofii. Nové tetování dělá za bolestivou minulostí čáru a otevírá dveře radostnějším zážitkům.

  • 10.

    Vendula Pizingerová

    Vendula, dříve Svobodová, nyní Pizingerová
    Autor: profimedia.cz

    Vendula, dříve Svobodová, nově Pizingerová má tetování hned několik. Na předloktí ji zdobí vážka s roztaženými křídly, vzadu na krku má nápis „Against All“ – „proti všem“. Dílko na krku ukázala na jedné z tiskovek ohledně své nadace.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 15

henryj: Tetováž je hezká,ovšem některé ty ksichty.........hrůza a děs...

(11. 09. 2015 18:37)

hejhej: janova: :

(11. 09. 2015 15:58)

janova: Pohrobek big-bita jandy neexistuje, neboť pan Janda ještě žije!!!!!

(11. 09. 2015 13:07)

janova: Tetování se mi nelíbí ani na chlapech, takže o nejhezčím tetování nemůže být řeč. A jak tetování vypadá, když si dámy oblečou večerní róbu s ramínky, to už je opravdu pod čarou.

(11. 09. 2015 13:04)

hejhej: dutchschulz: Taky mám zafixivané tetování především u kriminálníků, dnes se k nimpřřadily herci/ky a zpěvácí/ky. Ale, že by to bylo něco pěkného???? Jak pro koho

(11. 09. 2015 11:58)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy