Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

7 rajcovních fotek České Miss Renaty Langmannové. Sice už je pod čepcem, ale pořád provokuje

7 rajcovních fotek České Miss Renaty Langmannové. Sice už je pod čepcem, ale pořád provokuje
Zdroj: Instagram
+ Další 3 fotografie
Je to už devět let, co krásná Renata Langmannová (29) vyhrála Českou Miss. V té době ale stejně ještě neměla co nabídnout jako dnes. Dospěla v opravdovou sexbombu, která rozproudí krev nejednomu muži.

Vůbec se nedivíme, jestli vám její hříšné tělo způsobuje "mokré sny", když se podíváme, jaká z celkem tuctové zrzky vyrostla krásná baba, která ví, jak se svými přednostmi zacházet.

Důkazem toho jsou fotografie, kde se nebojí svůdných póz a chtivých pohledů. Jestli máte i takový plakát doma na zdi, tak to asi moc klidné spaní nemáte Pohled na Renatu je dost spalující.

Ale pozor na ni. Modelka vystudovala policejní akademii a moc dobře umí zacházet nejen se svými ženskými zbraněmi, ale šikovná je i s těmi střelnými A kdyby náhodou se dostala do úzkých, tak se nebojí je použít.

Ale Renatu si spíš ochrání její manžel, podnikatel Ondřej Novotný. Ten si svou vyvolenou pojistil svatbou a možná brzy přijde na řadu i miminko

Dokud má svůdná Miss stále tak sexy křivky, tak se ještě pořádně pokochejte. Až bude těhotná, tak se třeba změní v pořádný sud

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy