Hlavní obsah
Článek

Moderátorka, modelka a bývalá Česká Miss nejenže na první pohled vypadá jako vzorňačka, ale ona jí skutečně je. No napadlo by vás, že má v oblibě exkurze s výkladem? "Zůstalo to ve mně z doby základní a střední školy," řekla Super.cz Gabriela Kratochvílová (34).

"Mám jich za sebou spoustu a hodně záleží na tom, kdo vás jimi provádí. Mám s tím bohaté zkušenosti, měla jsem upovídané i úplně tiché průvodce, někdy i přehnaně důležité. Víc mne většinou zajímalo zahraničí, Francie, Anglie. Většinou to bylo spojené právě se školními zážitky, ale bylo to krásné," vzpomínala, když se chystala na další exkurzi, tentokrát po vinařství a palírně.

"Bavilo mě všechno, muzea, knihovny, zámky a hrady, i obyčejné pobřeží, i když obyčejné pro mne nikdy nebude. A právě na palírnu a vinařství jsem se hrozně těšila, protože se člověk dozví víc o něčem, co miluje a má k tomu velmi blízko. Takže jsem tady jako doma. Víno a pálenky, to je moje. Jsem holka z Vysočiny, takže už máme opravdu jen kousek k Moravě," vyznala se.

A jakého panáka si dá nejraději? "Většinou je to slivovice, ale můžu i dobrou whisky. Obojí mi nedělá zle. Ale říkám, že si poradím se vším, takže věřím, že i vínovice nebo grappa mi bude chutnat," byla přesvědčená Gábina.

Reklama

Další články

Načítám