„Tak takhle to vypadá, když všude řádí viróza,“ napsala si k fotografii herečka Daniela Šinkorová. Je na ní napíchnutá na infuzi. ˜„Od soboty jsem se necítila moc dobře a před dnešním představením jsem si zašla do salonu na vlasy. Tam se mi ale udělalo vážně zle, a tak mi napíchli infuzi s vitaminem C, což by mě mělo dostat zpět do sedla. Večerní představení se budu snažit odehrát za každou cenu, nenechala bych kolegy ve štychu,“ řekla Blesk.cz Daniela.

Ta se zachovala jako spolehlivá kolegyně, přece jenom u virózy se nikdy neví, kdy může pořádně propuknout. „Daniela se i v této situaci zachovala jako naprostá profesionálka a okamžitě nás o situaci informovala. Pro případ potřeby je připravena Leona Machálková, se kterou se v roli alternuje. Divák v každém případě nic nepozná,“ sdělil Blesku PR manager muzikálu Mamma Mia! Janis Sidovský.

Kromě moderátorských a hereckých úspěchů na sebe v poslední době Šinkorová upozornila hlavně dramatickým úbytkem váhy. Spekulovalo se dokonce o anorexii, což nicméně Daniela rázně popřela. Zda její zhroucení souviselo i se změnou stravování a životního stylu, ale není jasné.

Fotogalerie
7 fotografií