11
Fotogalerie

Range Rover Evoque Convertible přichází. Představí se v listopadu

Konec spekulacím, Land Rover oficiálně oznámil příchod nové verze modelu Evoque. Nepůjde o nic jiného, než o provedení Convertible, tedy o variantu s plátěnou stahovací střechou. Zatím je v plánu postupné odhalování, oficiální premiéra se chystá na listopad.

Prozatím automobilka postavila šest modelů v životní velikosti vytvořených z hliníkových trubek. Jestli si vzpomínáte, stejným způsobem se odhaloval i Evoque jako takový v roce 2011. Šest průhledných kabrioletů bylo vystaveno na ulici v Londýně a následně každý vyrazí do světa plnit prezentační úkoly.

Velká překvapení ale čekat nemusíme, protože už z dřívějších fotek, a nové modely to potvrzují, bylo jasné, že se sériová verze příliš nebude lišt od konceptu, který byl k vidění na autosalonu v Ženevě v roce 2012. Oficiálně bude Evoque Convertible celosvětově prvním kompaktním crossoverem, který si budete moci pořídit také se stahovací střechou. 

evoque_convr_1.jpgevoque_convr_3.jpgevoque_convr_5.jpgevoque_convr_2.jpgevoque_convr_4.jpg

getthumbnail (10).jpggetthumbnail (11).jpggetthumbnail (12).jpggetthumbnail (7).jpggetthumbnail (8).jpggetthumbnail (9).jpg

Land Rover

První vůz Land Rover vznikl ve Velké Británii v roce 1947 jako inspirace americkým Jeepem.

V roce 1978 se značka specializující se na terénní automobily oddělila od Rover Company. Vlastnilo ji BMW a Ford, od roku 2008 patří k indickému Tata Motors.

Range Rover • Range Rover Velar • Range Rover Evoque • Land Rover Discovery • Land Rover Defender

Doporučujeme

Články odjinud